реклама

реклама

Нарек пройшов до міськради за списком Партії вільних демократів, де у нього був шостий номер

Нарек пройшов до міськради за списком Партії вільних демократів, де у нього був шостий номер

«Займаюся організацією Різдвяного Балу», – такий заголовок одного з перших дописів у новоствореному блозі депутата міськради від команди Одарича Нарека Казаряна. Депутат повідомляє, що зараз ще пише положення та резюме проекту. Культурно-масовий захід він організовує спільно з громадською організацією «Молода громада». Детальніше про бал Нарек Казарян розповів «Прочерку».

– Це буде благодійний бал. Дата його проведення – 13 січня. Спонсори оплачують проведення балу. А ми робимо платні запрошення, кошти від реалізації яких підуть до дитячих будинків, які ми визначимо. На самому балу будуть проводитися конкурси, аукціони. Декілька спонсорів також випишуть подарункові сертифікати дитячим будинкам, з якими ми співпрацюватимемо, – розповів депутат. – Хочу зробити проведення такого балу щорічним. Відповідні пропозиції вніс навіть до міського бюджету. Хоча сподіваюся більше на власні сили.

Сам Нарек Казарян каже, що брав участь в подібних балах у Києві. Та й в Черкасах торік він вже організовував подібний бал.

– Ідея проведення балу належить мені. Минулого року я вже організовував різдвяний бал, будучи заступником голови обласної організації Молодіжного союзу «Наша Україна». Прикро було, що тоді з балу зробили політичний захід, піар партії і назвали це «Віденським балом». Тому цього року хочу вже провести бал лише з допомогою громадської організації, – зазначив головний організатор балу.

Резюме проекту (з блогу Нарека Казаряна).

Назва проекту: «Черкаський міський Різдвяний бал»

Дата проведення: 13 січня 2011 року

Час проведення: 19:00 – 00:00

Місце проведення: Черкаська обласна філармонія

Цільова аудиторія: молодь вікової групи 20-35р., студенти старших курсів ВНЗ, підприємці, службовці, творча та мистецька еліти, громадські організації.

Планова кількість гостей: 250 осіб

Завдання проекту:

1. Популяризувати серед молоді висококультурні події з визначеною публікою, вимогами до участі, нормами етикету та активною участю.

2. Реалізувати ідеї і творчий потенціал молодих цікавих виконавців культурологічного спрямування в межах програми заходу.

3. Створити можливості для цікавого і гарного святкування Дня старого Нового Року, як суспільно - позитивного свята для черкащан і гостей міста.

4. Провести ефективну інформаційно - рекламну компанію, щодо реалізації проекту, як щорічного заходу.

Фуршет: шведський стіл, входить у вартість запрошення.

Форма одягу: класичний костюм / сукня (вечірній, коктейльний варіанти + у всіх дівчат на руках (на зап'ясті) мають бути живі квіти).

– Зараз домовляємося за оренду залу. Щодо спонсорів, то попередня домовленість з ними є. Залишається лише уточнити питання стосовно приміщення і можна розсилати запрошення. А от сценарій на блозі я спеціально не розміщував, щоб це було сюрпризом для відвідувачів, – наголосив Нарек Казарян.

реклама

Коментарі  

 
0 #23 Саша 27.12.2010 22:15
Цитую Дмитрий:
я говорил о несопоставимост и тем - дороги и бал.
Дороги в ***, тут я согласен. По поводу ремонта на мытнице, напишите желательно не от одного человека заявление в прокуратуру, пускай разбираются почему нет гарантийного обслуживания.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #22 Дмитрий 23.12.2010 22:23
Уважаемый Саша, если вы имеете собственный автомобиль... значит вы сталкивались с вопросом оплаты транспортного сбора, который сейчас собираются включить в стоимость бензина... Так вот этой осенью был произведен "легкий" (можно сказать супер легкий) ремонт дорог на моей родной Мытнице! Так вот прошло всего пару месяцев - и все возвращается к прежнему состоянию! Так вот мне бы хотелось увидеть отчетность о затраченных средствах на этот ремонт! Я думаю они превзойдут его качество в разы!Я сам был немного связан со строительством и знаю как делаются подобные процедуры! А когда я смогу нормально передвигаться и не тратить стабильно N суммы на ремонт автомобиля - с радостью поделюсь с нуждающимися! А рассказывать мне о инициативе не нужно! Просто обычно самые богатые люди-спонсоры и являются депутатами! Не верите? Проведите для себя свое маленько разследование! Будете очень удивлены!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #21 Саша 23.12.2010 00:00
Дмитрий вы шутите?
Это мероприятие, прежде всего позволит собрать хотя бы какую-то часть интересных, небезразличных людей, где они могут зачать толковые идеи для решения городских проблем. Так же благодаря доброте и нормальному отношению спонсоров, это мероприятии позволит собрать несколько тысяч гривен для детского дома.
А вы говорите о дорогах, на ремонт которых нужны миллионы денег. Если вы такой советчик, то посоветуйте молодому, инициативному депутату, как найти в бюджете эти деньги, не говоря уже о голосах депутатов.
Поверьте Дмитрий, начинать нужно не с дорог, а с человеческих голов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #20 Дмитрий 21.12.2010 19:08
Уважаемый Нарек! Знаю Вас с детсва! С уважением отношусь к деятельности... но лично мое мнение таково, что прежде чем организовывать благотворительн ые балы и т.д. организуйте пожалуйста благотворительн ый (либо любой другой)ремонт наших любимых дорог, что бы можно было до этих балов не по болотам да ямам добраться а по человечески! О остальных проблемах житейских пока даже не говорю! Тут, извините, по какашкам ходим-ездим, а о таких высоких вещах рассуждаем!
И лично мне более спокойно когда городом управляют люди с хорошим опытом! А вам огромное уважение за инициативность! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 Лена 21.12.2010 12:06
Нарек! Так держать!!!! Молодец!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #18 Марина 18.12.2010 16:36
Нареку я Вам бажаю удачі,не дивлячись що Ви молодий депутат міської ради,ваші ідеї хороші.Я думаю що нам з Вами мабуть таки прийдеться зустрітися, я вам обовязково зателефоную.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #17 Аня 18.12.2010 14:06
У коментарях одні заздрощі й грубість. :-x
Особисто я, підтримую ініціативність Н.Казаряна. Побільше б такої небайдужої та ініціативної молоді. От!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 Володимир 18.12.2010 13:53
Марино, а що, депутат міської ради зарплатню отримує? Нарек займався активною громадською діяльністю ще до того як став депутатом. І продовжує це робити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 Narek 18.12.2010 02:20
1. насправді виявилося що я не наймолодший депутат міськради)
2. Пані Марино, я організовував багато культурно-масових заходів ще не будучи депутатом міськради. заробітна плата тут не має ніякого відношення. в мене є ідея, є проект, є сценарій - потім складаю спонсорський бланк, надсилаю цей бланк поштою на адреси місцевих підприємств та відомих меценатів. отримую їхню відповідь, якою б вона не була, потім все інше...
якщо ц вас є цікаві ідеї, проекти - я вам з радістю допоможу їх реалізувати, звертайтеся - 093 93 777 99
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #14 Марина 17.12.2010 14:44
Як би ж я Володимире була депутатом міської або обласної ради то може б щось і організувала,а так насилу видихую за мізерну заробітну плату.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100