реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич оприлюднив декларацію про доходи за 2010 рік. У своєму блозі він пише, що це вже стало для нього традицією, яку він продовжує і цьогоріч.

«Загальний торішній мій дохід становить 79 455 грн. Це винятково заробітна плата. У місяць виходить 6,6 тис. грн., «чистими на руки» (точніше на банківську картку) отримую приблизно 5 тис. грн. Простий математичний підрахунок: міський голова «обходиться» одному черкасцю на рік у 27 копійок», – пише в блозі мер Черкас.

Deklarac_ya-1 

Deklarac_ya-2

«До речі, це не повна моя заробітна плата. Тут не враховані надбавки за особливі досягнення у праці (вони можуть сягати 100% заробітної плати), двох матеріальних допомог (на оздоровлення і вирішення соціально-побутових проблем). Від цих надбавок я відмовився ще у 2006 році, як тільки приступив до виконання обов’язків міського голови.

Члени моєї сім’ї – син Андрій та дружина Анжела – торік отримали майже 986,5 тис. грн. доходу від підприємницької діяльності. Дружина є співзасновником компанії «Венето», вона має декілька власних магазинів у Черкасах. Син Андрій також займається бізнесом. 2,5 роки тому він відкрив у Києві магазин із торгівлі матрацами.

На сьогодні в мене є квартира в Києві та будинок у с. Мошни, Черкаського району, де я, власне, постійно проживаю. Вся ця нерухомість була придбана ще до обрання мене на посаду міського голови. Крім того, маю власний автомобіль Toyota Camry, куплений у кредит», – розповів у блозі про всі свої багатства Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+8 #3 жужа 12.04.2011 13:44
Особливо цікава інформація про бізнесову діяльність дружини Одарича: виявляється, в перервах між проведенням фестивалів, Анжела Августиновна "заробила" мільйон гривень.. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 ЧитаЮ 12.04.2011 10:26
Детально про матраси "Венето" - тут:
http://www.from-ua.com/nocomments/adf43ad18a218.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Станіславський 11.04.2011 21:05
Погано написана казка :sad: А доходи від підпрацьовуванн я фотографом, екскурсоводом, організатором виставок і т.д. і т.п. у ТЦ "Екватор"?! А послуги союзника ПР у політичному "перефарбовуванн і" Черкас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100