Опозиційний мітинг у Черкасах закінчився бійкою. Двох молодих хлопців – представників опозиції – мало не забрали в міліцію. Та їх відбили в правоохоронців представники опозиції – депутати Черкаської міськради Микола Булатецький, Володимир Мамалига та Валерій Воротник. Про це «Прочерку» повідомив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

– Мітинг опозиції, який розпочинався на Театральній площі, завершувався біля паркану, яким влада обгородила Соборну площу. Я подякував людям за участь і оголосив закінчення заходу. Один з учасників мітингу відійшов від гурту та був збитий з ніг невідомими молодиками. На допомогу побратиму побіг інший опозиціонер, але його також збили з ніг і почали «пресувати». З одного боку підбігли опозиціонери, з іншого – міліція. Поки хлопців визволяли, на них вже якимсь чином з’явилися наручники. Міліціонери потягли хлопців з собою, але втрутилися Микола Булатецький, Володимир Мамалига і Валерій Воротник. Хлопців відпустили, – розповів Леонід Даценко. – Думаю, що це була провокація з боку влади. Припускаю, що коли ми підійшли до облдержадміністрації, вигукували «Геть Тулуба!» і намагалися передати губернатору каску з зібраними людьми грошима на білет в Донецьк, то з будівлі від когось поступила вказівка зробити таку провокацію. Вважаю, що це була вказівка обласної влади…

 

реклама

Коментарі  

 
0 #6 игорь 31.05.2011 14:55
Ну кто пойдет служить в менты...****...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 позорісько 30.05.2011 23:23
Рейтинг Тулуба стрімко падає. І він починає показувати своє справжнє обличчя. Провокації і пресинг силою. Наймити в штатському під "дахом" міліції. Ганьба! Парканчик навколо Соборної площі. Ремонт типу. Боягуз. Перше, що треба робити народній владі, як тільки прийде до керма, - вигнати з роботи всіх тих "охоронців" правопорядку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Svoboda 25.05.2011 15:16
Скоріше всього то була не міліція. Або СБУ або взагалі братки з регіонів. Що саме цікаво - вибрали майже дитину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Досьє 25.05.2011 09:08
Якщо написане є правдою, то "фаховість" міліціянтів вражає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Sirko 24.05.2011 22:57
Продовження тієї ж пісеньки, яку хором заспівала влада і міліція у Львові.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Небайдужий 24.05.2011 22:57
Бачив те свавілля міліції-взагалі озвіріли...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100