реклама

реклама

фото - ДАІ Харківської області

фото - ДАІ Харківської області

Шестеро загиблих та восьмеро травмованих – результат зіткнення мікроавтобуса «Харків – Черкаси» та позашляховика Toyota Land Cruiser Prado у Харківській області. За інформацією, яка є у розпорядженні «Прочерку», поки що ДАІ Харківської області підтверджує дані про єдиного загиблого черкащанина – водія маршрутки. Серед травмованих черкащан більше…

Учора близько 16:40 з Києва в напрямку Харкова рухався автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. У цей же час з Харкова до Черкас поверталася маршрутка з пасажирами. Поблизу міста Люботин Харківського району на відрізку шляху 457-му кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський з права наліво по ходу руху автомобілів перебігав дорогу пішохід. Хоч була ще світла пора доби, проте дорожнє покриття було мокрим. Зі слів очевидців, водій поза шляховика не впорався з керуванням, здійснив наїзд на пішохода, після чого виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з маршруткою.

За інформацією ДАІ Харківської області, пішохід, що перебігав дорогу, – 63-річна бабуся.

У результаті аварії загинуло шестеро людей. Зокрема, це троє чоловіків: водій маршрутки – черкащанин, та двоє пасажирів маршрутки. Також загинуло дві жінки і, як уточнює ДАІ Харківської області, чотирьохрічна дитина. Очевидно, це була родина: бабуся, її донька і внучка. Адже у них однакове прізвище і одна й та ж адреса проживання. За попередніми даними, крім водія маршрутки, загиблих черкащан немає.

Серед восьми постраждалих унаслідок аварії: водій позашляховика (36 років, місто Київ), чоловік 1973 року народження (Черкаська область), жінка 1966 р. н. (Черкаська область), чоловік 1974 р. н. (Звенигородка), жінка 1988 р. н. (Харків), чоловік 1989 р. н. (Черкаси), чоловік 1981 р. н. (Черкаси) та жінка-пішохід 1948 р. н.

Шістьох пасажирів мікроавтобуса, водія автомобіля «Toyota» та пішохода з відкритими переломами та іншими тілесними ушкодженнями було доставлено до медичних закладів міста Харкова. Наразі правоохоронними органами встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 співчуваючий 05.07.2011 13:00
У Київ маршрутками боюся їздити бо женуть сильно. Наче не людей а картоплю везуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Артём 05.07.2011 12:54
Тоже ехал с Харькова, но больше 110 км мы не ехали, штрафы большие
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Сеня 05.07.2011 11:44
Ехал как то раз с Харькова маршруткой. Летели со скоростью 120 - 140 км в час. И водитель всю дорогу болтал по мобильному. Вздремнуть не удалось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100