реклама

реклама

Обласна влада хоче опікуватися і сквером, і фонтаном

Обласна влада хоче опікуватися і сквером, і фонтаном

Скверу за обласним Будинком рад воістину пощастило. Ним прагне опікуватися і міська, і обласна влада.

Поки що балансоутримувачем майнового комплексу скверу по вул. Хрещатик є КП «Дирекція парків», директор якого Олександр Радуцький запевняє, що місто опікується сквером згідно закону і доглядає його на совість. А перший заступник голови обласної ради Анатолій Рибак, довірена особа губернатора Сергія Тулуба, заявляє, що обласній владі доводиться там «вигрібати сміття» і уточнює: «на громадських засадах». Бо сквер таки міський…

– Ми не можемо туди вкладати жодної копійки, бо це порушення чинного законодавства, що тягне за собою кримінальну відповідальність, – зазначив на нещодавній прес-конференції Анатолій Рибак. – Тому на громадських засадах доводиться прибирати, чистити, підрізати дерева, вигрібати сміття. Пан Радуцький вже, мабуть, вирішив привласнити цю земельну ділянку разом з фонтаном.

Перший заступник голови обласної ради навіть пообіцяв прийти на сесію міськради, коли вирішуватиметься питання про передачу скверу на баланс обласної ради, і переконати депутатів в необхідності цього кроку.

Позицію директора КП «Дирекція парків» читайте найближчим часом у розділі «Пряма мова».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100