Хотів би продовжити тему моральної відповідальності кандидатів перед виборцями та навпаки. Змусити мене до цих роздумів взялася передвиборча ситуація, зокрема, на 197-му Канівському виборчому окрузі, а конкретніше – поява і діяльність деяких кандидатів.

Зазвичай на округах балотуються впізнаванні люди, які якимось чином прив’язані до того чи іншого регіону. Практика зрозуміла і логічна, але тільки не у випадку з кандидатами від Партії регіонів. Поява на 197 окрузі «парашутиста» Віктора Коржа не могла не здивувати абсурдністю ситуації.

Харьківсько-донецький діяч, висуванець Партії регіонів немає жодного відношення не те щоб до округу, де має намір балотуватися, а до Черкащині взагалі. Зрозуміло, що не від великої любові Віктор Корж опинився на Черкащині - «прохідного» місця в списку не вистачило, а всі інші, привабливі округи на сході, вже зайняті більш авторитетними однопартійцями. Тому питання де балотуватись – чи в Жмеринці, чи в Черкасах, цьому кандидату абсолютно байдуже. Не прихований цинізм такого підходу не може не вражати, але наші громадяни нажаль звикли і не до такого.

Може Віктор Корж відомий широкому українському загалу якимось своїми непересічними досягненнями? Лікар за фахом і чиновник за покликанням, генерал міліції, який жодного дня не служив у відповідних органів, але отримав звання, а з ними і всі відповідні пільги. Член Партії Регіонів, офіційно висунутий і підтриманий на партійному з’їзді. Ось такий нехитрий номенклатурний біографічний набір. Що ж загубив і на що сподівається Віктор Корж на просторах Черкащини?

Але мотиви висування цього кандидата стають більш зрозумілими, якщо уважно придивитися до його передвиборчих обіцянок. Запропоновані Віктором Коржом так звані «інноваційні проекти» дають фору самому Остапу Бендеру з його Нью-Васюками. Одначе Віктор Корж не був би справжнім «регіоналом», якщо б не заклав у презентовані прожекти власний меркантильний зиск. 200 га землі мають бути відведені для моделювання шляху «із варяги в греки»! Такої ненаукової фантастики Черкащина навіть і не чула. Чергова ющенківська «Лікарня майбутнього», типова схема земельної афери, яка закінчиться «дерібаном» ласих земельних ділянок і будівництвом на них елітних котеджів. Вибори пройдуть, а земля залишиться. Ось таким чином Віктор Корж збирається покращить власне життя вже сьогодні.

Постає питання – навіщо Черкащині такі «весільні» передвиборчі генерали? Оскільки навіщо Черкащина самому Віктору Коржу вже цілком зрозуміло.

Олексій Малиновський, кандидат в народні депутати

по 197 – му виборчому округу від Соціалістичної партії України.

* матеріал розміщено на замовлення прес-служби О. П. Малиновського

реклама

Коментарі  

 
+2 #26 Соратник 19.09.2012 20:19
Цитую Черкассы:
Цитую Олексій:
"Соратник",із за таких як ви Україна досі живе у злиднях.Гроші не пахнуть але дуже часто вилазять боком.
Это вы на собственном опыте знаете?

Респект Вам. Пан Олексій, тепер все вимірює грошима, і в депутати знову лізе заради них міленьких.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #25 Черкассы 18.09.2012 17:13
Цитую Олексій:
"Соратник",із за таких як ви Україна досі живе у злиднях.Гроші не пахнуть але дуже часто вилазять боком.
Это вы на собственном опыте знаете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #24 Олег 18.09.2012 11:05
Да эти братья акробаты заврались вообще! Статья, где клеветати КПУ вообще рушится только глянуть на сайт ВР по итогам голосований за законопроекты. Вообще, интересно, чего ж такого они думают?
Мне вот известен факт: зимой, во время протеста КП "Черкассыелектро транс" Малиновский попросил у нас коммунистов микрофон для слова и заявил там, что будет поддерживать требования работников троллейбусного парка, а потом пошел на сессию и проголосовал за сокращение финансирования. В это же время, буквально через несколько минут! Вот настоящее лцемерие.! Не даром сею партейко с социнтерна исключили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #23 Олексій 18.09.2012 08:49
"Соратник",із за таких як ви Україна досі живе у злиднях.Гроші не пахнуть але дуже часто вилазять боком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #22 Патріот 17.09.2012 11:12
А ви чого чекаете що вам напишуть- Шалом, так це я бов...ур деградую потихеньку. Не розумію чого це Маліновський напав на Одарича і Радуцький теж а кажуть євреї тримаються разом а може вони нас разводять, мовляв якщо за цього не голосуете то за другого але все одно за нашого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #21 Жесть 15.09.2012 23:11
Вам нужно просто избавиться от желчной ненависти ко всему хорошему...
Это "Ужасть" о себе? или про то что натворил Одарыч в городе? скрамняжка!!! Какой позетив? "Ужасть" от тебя прет один негатив ты получаеш ту же энергетику. Хватит про свои сопли и га*но, пративно уже, когда тебя выкинут из Черкасс надоел всем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #20 гость 15.09.2012 13:52
Цитую Ужасть:
Цитую Местный:
в инете а информация которой владеет "Ужасть", явно человек в теме. Есть еще интереснные моменты ну а все вместе, вообщем возникают подозрения Одарыч ужасть или ужасть Одарыч?

Уважаемый, Вы к Вашему очень великому сожалению ошибаетесь. Я не имею НИ КАКОГО отношения ни к Одаричу, ни черкасской городской власти. Вам нужно просто избавиться от желчной ненависти ко всему хорошему (в силу своей профессионально й беспомощности) и реально смотреть на вещи. Хорошее воспринимать как хорошее, плохое как плохое. Независимо кто это, Одарич, или кто там, из ваших кумиров. Ну если сказать мягкл Вы не любите или как это Вы выражаете здесь, ненавидите Одарича, так и скажите. Лично я против ненависти, тем более между гражданами Украины, черкащины и г. Черкассы. Критика должна быть конструктивной. Впервые за 20!!!!!!!!!!!! лет в Черкассах идет капитальный ремонт дорог... а вы тут на гавно исходите... :P
Опять про га*но.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #19 Местный 15.09.2012 13:00
"идет капитальный ремонт дорог... а вы тут на гавно исходите" Ну блин, ты мне хоть шо пиши "Ужасть", ну так на лексику Одарыча похоже прямо двойник. "Ужасть" ты серьезно про капитальный ремонт дорог? ты это считаеш кап. ремонт? а ты в курсе что на сегодняшний день дороги в Черкассах самые хучшие в сравнении соседними облас-ми городами, мы все в курсе что ПИАР это твоя фишка, совесть надо иметь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #18 Местный 15.09.2012 12:34
Да и про желч тоже часто пишет наш "кумир"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #17 Соратник 14.09.2012 22:47
Памятаю вересень 2004 року. На колишній площі Леніна концерт на підтримку Партії регіонів. Виступає Табачник, Бабкіна, Кобзон. Було це днів через 5 як сталися події в Беслані. У Росії оголосили траур, а тут російські зірки танцюють та співають. І от соціалісти вийшли з готелю Черкаси з плакатами "Росія плаче - а Янукович скаче". Складалося враження що соціалісти непримирені борці в регіонами. Але через пару років, вже будучи в Раді, вони продалися, да банально, за гроші, за доляри продалися щоб Мороз знову став головою В.Ради. Чи Ви шановний пане Малиновський будете це заперечувати? Ви ж були в коаліції. Це так дипломатично, а по простому на політичному підскоку, з разносом, чого податьсс. А тепер Ви знову. Ну треба ж мати гідність, людську совість. Ви скажіть Вам не соромно? Хоча про що я Вас питаю. Продав раз продасть удруге и утретьє :-x
Зрадники ви
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100