15156923_995248500581102_1303229069582067064_o

Володимир Гриценко, депутат Черкаської міськради, лист до редакції "Прочерку", дослівно:

"Такий собі депутат, обдурює людей, володіє гектарами землі, а гроші на вирішення житлових проблем бере у батьків? Яке ставлення має виникнути в громадськості? Негодяйбрехуннепонажираються ...!!!

Так як подзвонити немає ніякої можливості до ресурсу (не вказано номер телефону), що оприлюднив таку інформацію про мене, вирішив публічно написати редактору.

Пане головний редакторе інформаційного ресурсу -" Прочерк"!

Мушу звернутись до Вас з вимогою про виправлення інформації про мене -депутата ЧМР Володимира Гриценка.

Зокрема в частині того, що я отримую кошти з паїв щомісячно. Це є видумка автора статті. Якщо людина розуміється, то роялті з паїв виплачуються восени , опісля збору врожаю. Якщо Ви вже досліджуєте мою декларацію, то там чітко вказано сума за оренду паїв-15-17 тис щорічно, одноразово.

Я розумію , що політика Вашого ресурсу інколи передбачає викривлення інфорації таким чином, щоб сформувати певну думку в громадян до депутатсьїкого корпусу і не завжди найкращу, але то ваша справа якими методами та маніпуляціями заробляти собі на життя.

Але я про себе, я чесна людина і прошу такими дрібними прийомчиками не паплюжити мене. А те, що я кошти позичив в батьків, цього не соромлюсь, і роялті з моїх безкараїх полів на жаль не вирішують мої фінансові проблеми. І порада на майбутнє , на сайті має бути робочий телефон редактора, а то якось виглядає так , щось гаденьке написали і сховались".

Для довідки: Матеріал є реакцією депутата міської ради на передрук сайтом «Прочерк» дослідження, підготовленого громадським рухом «Чесно» (м. Київ ) (першоджерело публікації).

У матеріалі, нагадаємо, зазначається, що депутат є найбільшим землевласником серед депутатів міськради та володіє 6,6 гектарами землі. У статті також депутат коментує грошові зобов'язання перед рідними, проте про при соромлення депутата на сайті руху «Чесно» не йдеться.

Щодо телефонів, то вони є на сайті «Прочерк», просто депутат їх, очевидно, недогледів...

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #4 Наталія 30.11.2017 07:31
Щодо стоянки по вулиці Перемоги, незрозуміло , " хто й що вкрав" , оскільки територія у 20 метрів була опоряджена за гроші сусідів, в тому числі й депутата Гриценка, постійно ними прибирається та освітлюється, чого раніше не було( був смітник, а машини стояли у дворі, загороджуючи проізд), причому з дозволу ЖБК. Звідки тоді брехлива інформація?Може, від лінивих сусідів, які мріють , щоб " у сусіда корова..."як у приказці, але палець об палець не вдарять, аби здійснити благоустрій чи то двору, чи під' ізду? що ж до меріі , повний маразм: 23 роки я, дружина депутата, як і він 11, працюю у школі , і хліб цей не надто солодкий- дописувач може спробувати, якщо має спеціальну освіту( хоча це також необов'язково, судячи з останніх призначень мера)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Угу 28.09.2017 16:05
Ох і правдолюб обізвавсь... Ти краще розкажи як ти такий грамотний та чесний при голосуванні помилився та віддав свій голос за бюджет який протянули бандити (БПП) на 2017 рік в Черкасах. А твій голос був вирішальним - 22-другим... А потім верещав на всю сесію що помилився як малий мальчик... Хто таких вибирає в депутати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Сармат 27.09.2017 16:52
Дитячий садочок: там брав, там не брав, а зе те не соромно)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #1 Андрій 27.09.2017 13:33
Які ми абідчіві і ранімі. Нагадує епізод з фільму: "Я требую опровережения в статье, это не я испугался, а лошадь испугалась (12 стільців, О.Бендер). Краще нехай розкаже як ...рав землю під автостоянку по 30 років Перемоги,12 і жінку в мерію влаштував - чесний і порядний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100