11882811_135860510088272_7016095204204581562_o У Черкасах прогнозовані депутатські протистояння та кадровий колапс підготували для містян новорічні подарунки. Так, поки черкащани насолоджувалися досягненнями в сфері пасажирських перевезень, росту кількості МАФів на одного жителя, споглядали картину трудової міграції, тішились статистикою покращення життя вже та перспективами майбутнього зниження вартості природного газу, надійшла новина про підвищення тарифу на тепло з січня 2019 року тільки на 14,6%.

Логічне рішення НКРЕКП на пропозицію керівництва міськвиконкому , адже зміна тарифу на тепло пов’язана в першу чергу з підвищенням ціни на природний газ, яка для промислових підприємств з 1.12.2018 року становить близько 12 тис.грн з ПДВ.

Друга новина, вона стає традицією, прийняття бюджету міста наступного року відкладається на невизначений термін.

Проект бюджету міста, як і тарифна політика комунальних підприємств, потребують процедури громадських обговорень, внесення пропозицій, правок до стадії винесення на затвердження виконкомом та сесією міської ради.

Чомусь цього не відбувається і місто знову стало заручником забаганок та непрофесійних безвідповідальних дій чиновників, депутатського корпусу.

11 грудня ініційована групою депутатів сесія міської ради не відбулась. Якщо і 13 грудня вже призначена міським головою сесія не затвердить зміни до видатків бюджету поточного року, то працівники КП "Черкасиелектротранс", КП"ЧЕЛУАШ", інших установ, самого апарату міськвиконкому, виконавці ремонтних робіт в міських закладах залишаться без заробітних плат.

Петро Шевченко, голова Федерації профспілок Черкаської області

*передрук зі сторінки з "Фейсбуку".

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100