реклама
Sucurity Police

реклама

Зараз «Народний фронт» наголошує, що вибори 26 жовтня будуть не тільки парламентськими, це, по суті, будуть вибори Прем’єр-міністра України. Чому так?

Справа в тому, що відбулися зміни до конституції, і наша держава сьогодні – парламентсько-президентська. Тобто, сьогодні у нас головний не Президент, а парламент.

За законом, з обранням нової Верховної Ради в Україні автоматично відбувається відставка Кабінету Міністрів. А отже, після зміни складу Верховної Ради в нас буде новий Уряд. Тому що новообрана Верховна Рада обирає всіх членів Уряду, всіх міністрів, Прем’єр-міністра.

Наскільки важливою є посада керівника Кабінету Міністрів, помітно за діяльністю Арсенія Яценюка, який, на моє переконання, є найуспішнішим Прем’єр-міністром в історії незалежної України.

По-перше, Україну вдалося врятувати від газового зашморгу, яким її намагався задушити Путін. Усі, в тому числі й наші найближчі друзі та партнери, сумнівалися, що Україні вдасться звільнитися від цього зашморгу. Ми підписали угоди з багатьма країнами, ми організували реверс газу із Європи. Арсенію Петровичу якимсь фантастичним чином удалося накопичити газ, і ми спокійно входимо в зиму.

По-друге, нам вдалося сформувати бюджет, втримавши більшість видатків, які є в державі. Люди отримують пенсії, зарплати, хоча Путін був упевнений, що цього всього не буде.

По-третє, Уряду вдалося запустити реформи, які вкрай необхідні державі.

Уряд Яценюка називали «урядом камікадзе» і взагалі не думали, що він пропрацює більше місяця. Й те, що вдалося витримати ситуацію, сформувати за бюджетні кошти Національну гвардію, – цим Україна може пишатися. Тепер важливо цю політику продовжити й довести до кінця. Для того, щоб держава і кожний громадянин отримали те, що вони очікували.

Важливо, щоб громадяни розуміли, що вони обиратимуть не просто депутатів. Через депутатів вони також обиратимуть урядовців, а отже – голосуватимуть за своє майбутнє. Таким чином, відповідальність кожного громадянина, який бере участь у виборах, сильно зростає. Ти не просто голосуєш, ти обираєш свою долю. Ти здійснюєш акт громадянської відповідальності за свою державу, за свою родину, за свій дім!

Максим Поляков, голова Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг, депутат Уманської міськради, голова Черкаської обласної організації «Народного фронту»

* коментар «Прочерку»

реклама

Коментарі  

 
0 #63 Loki 26.10.2014 17:16
З.Ы. Колы одні тягали мідь сумкам, інші тягали в власних кошельках пластинки по більшій ціні, не задумуючись про йайца де вони ховали цю голку! ))) Для койкохо це був період первісного накопичування капіталу. Але не для нас. Ми йшли другими шляхами)).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #62 Loki 26.10.2014 17:06
Манєчка? Так я всіхда намаґаюсь тасуюївати з врахуванням Hybris.)) Щас скорегтую похибку!! Важко бути в двох ситуаційах одночасно, тим паче коли мы обыдва два, тілько наполовину з містечкового регіону- раз, та щей по іншу сторону барикад - по третє! Як там з чілійським? )) Чи закажем сніжку по дорожці? Натюрліхь, коли з марочкою не в шпанельско проблемы? Ми таки родом с детцтва з одного регіону? Прочерк з ручною модерацію канешно тупить, но ход мислі по поводу папіка есть таки правільний!! Алаверди-респект! Вже спиш??)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #61 Голоc Америки Вашингтон 26.10.2014 16:19
Цитую Loki:
теперь путцфрау,научил ись использовать для себя свойства"консументэн ґезельшафт"-общества потребления.Они клянчят взять себе в пользование всё выкидываемое бюрґерами по истечении,ну,по чти термина ґарантии.

Давним давно я мав можливість бувати
у Берлін, так там теж деякі зольдат
і дружин офіцерів в основному українського
походження теж мали схильність обставляти
квартири зі звалищ навколо Берліна, деякі
з зольдат знайшли ящики з блискучими пластинами
і тягали ці пластини у кишенях, а потім гнили заживо-цезiй.
Нiчого не змiнилось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #60 Голоc Америки Вашингтон 26.10.2014 16:05
Цитую Loki:
))) Голый с америки имеет вкус по поводу пального реакторов! Часть прошлого? )).

О Loki-це шо бiблiотека для мови програмування C ++,чи цей як його син Йотун Фарбауті і істоти жіночого роду, званої Лаувейя,а може герой пісні Loki, God Of Fire з передостаннього альбому band Manowar.А це вже Вас шановний мабуть манечка куснула i без чiлiйського.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #59 Loki 26.10.2014 15:51
З.Ы. Оценив по live - введу т.н.-коэффициент корреляции. (Как трикстеру, уверенн-таки мну всё позволено! Ну, а куда мну падать, если я всегда на уровне плинтуса) Не 73!, а 96% !! 7% - до классики, которая всегда 4%, уш куда не дотягивают!(ну все по неместечковыым дипломам - бухгалтера!!!) ). Сюда входят те ше 45%%. С выражения " Зате 45% всіх українців було зайнято у домашній обслузі. З працюючих українок домашньою прислугою працювали 64%.",так повергло даже мну в когнитивный диссонанс!!!! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #58 Loki 26.10.2014 14:25
))) Голый с америки имеет вкус по поводу пального реакторов! Часть прошлого? )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #57 Loki 26.10.2014 14:21
Голый с америґи таки та уговорил).Заменю тебю на сьоня Хому.Аткрывай свою пляшечку чилийского!Набл юдая тоже сегодняшнее шоу года,я вкушаю местечковый шпритц из ґрюнер велтлинер.Канешно со скоростью реакции прочерка мона и уснуть, но не спи-замёрзнеш!Оценщ ик камментов,увере н,спит!С тех пор и до сегодня,в основном, так ничё не изменилось(ну может расхождения в процентах).Только теперь путцфрау,научил ись использовать для себя свойства"консументэн ґезельшафт"-общества потребления.Они клянчят взять себе в пользование всё выкидываемое бюрґерами по истечении,ну,по чти термина ґарантии.Пакуют эти пиписины бочками, везут к киевскому бусу,(всегда ржу когда они стиральный порошок туда передают,хотя ХЗ,то ли те дуют одних,то ли инаизнанку)купю ру уже давно знакомым водилам и чус-па-па!(Таможенный "сбор"на"чоп-захони"входит в прайс.А шо делать,коррупци ю побороли,но поборы остались)(Канеш но сорри,шо втовпився в ваш с маркой спор,но кто там у вас в латинской америґе та й не готов лизнуть марочку?) ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #56 Голо Америки Вашингтон 26.10.2014 13:57
Цитую Марта:
Цитую Голос Америки з Вашингтон:
[quote name="Vira"]

Ви я бачу вже давно самоліквідували сь. Чи це наслідки тої контузії, про яку ви там раніше писали, чи Чорнобиль. Ну, все одно, прийміть мої співчуття

Я своє здоров'я давно поправив для цього
є дорогі ліки і лiкарi.І живу я весело та гарно.У мене
все Є. Я ось чув, що Ви зібралися замінити
ТВЕЛ на радянських реакторах на амеріканске пальне.
Це Вам не бензин віслюковою сiчей розводити.
Куду тікати будете.Росії і Європі Ви не потрібні
(видно вже зараз) .До нас? У нас всі місця кухарок,
няньок, садівників і покоївок зайняті.Шкода мені
Вас УКРАЇНСЬКІ ЛЮДІ.Усе бігаєте, галасуєте,
пiдпалюєте та вбиваєте одне одного .
А як жили кілька століть поспіль так і живете.
Во взаємних чварах і бійках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #55 Голо Америки Вашингтон 26.10.2014 13:30
Цитую Марта:
Західна Україна теж в 39-му році приєдналася, тому там і люди більше на людей схожі.

Про Австро-польско-румуньско-угорьский коктейль:
"Серед працюючих українців 73% були працівниками фізичної праці.
Працівників інтелектуальної праці серед працюючих українців тільки 7%.
Зате 45% всіх українців було зайнято у домашній обслузі.
З працюючих українок домашньою прислугою працювали 64%.
Отже, "українці" Западенщини - це, у основному, не дуже грамотний,
переважно робочий елемент. Крім домашньої прислуги,
"українці" ніде не мали відносно великого числа. вiдсоткiв.
За національним складом наприклад Львів був тоді польсько-
єврейським містом, а ні в якій мірі не українським. "Українці"
поступалися полякам і євреям не тільки в чисельності, але і
значно відставали від них за своїм соціальним і професійним рівнем."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #54 Марія 23.10.2014 17:29
Цитую Голос Америки з Вашингтон:
Цитую Vira:
А ми з вами, панове, пристосуванці, нащадки тих, кого з певних причин не винищила радянська влада 3 1914 по 1991. А ці причини були різними, і ніяк не морально і етично високими

Зовсiм .... ця людина,якщо сумує (нащадки тих, кого з певних причин не винищила радянська влада 3 1914 по 1991) з приводу того,шо нi її родичей,нi саму не винищили за радянських часiв.Як шо так сумно жити-самолiквiдуйтес ь.

Ви я бачу вже давно самоліквідували сь. Чи це наслідки тої контузії, про яку ви там раніше писали, чи Чорнобиль. Ну, все одно, прийміть мої співчуття
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100