Chernenko3x4 У чому суть автономного опалення – немає кілометрів труб тепломереж. Не потрібно обігрівати довгі трубопроводи, адже відомо, що 30% тепла йде на обігрів кілометрів труб від котельні до будинку.

Я за те, щоб у Смілі проводити автономне опалення, коли кожен будинок, кожна школа чи дитсадок має власну міні-котельню, яка знаходиться поруч.

Чудовий приклад - котельня №3. Якщо надворі тепло – працює один котел, якщо мороз – вмикають всі котли. А такі котельні, як 25 – та, вже давно слід модернізувати.

Полтава, Луцьк, Рівне – там люди за два роки перейшли на автономку. І це не так дорого коштує. Приходить інвестор, сам робить проект, будує котельню. Ніхто нічого не витрачає. Приклад – наша районна лікарня. Її віддали інвестору, він все зробив, та ще й встановив нижчий тариф на тепло. Тож треба залучати інвесторів і переходити на автономне опалення.

Олег Черненко, заступник міського голови Сміли

Передрук з сайту smila-ua.com

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 джон вэйн 14.03.2019 12:55
Сначала разберитесь со своими виртуальными долгами - два сезона платили и мерзли, а кто-то тыбрил оплаты и выводил бабло, а теперь вам еще навесили долгов за пару-тройку холодных лет. Тогда и без инвесторов даже за бюджетные деньги можно будет больницы, садики, школы и большинство домов оснастить автономками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100