У житті черкаських ветеранів, інвалідів, бідних та знедолених все змінилося, коли 2 роки тому нашим депутатом став Володимир Зубик. Ми познайомилися з ним не з екранів телевізорів і не з передвиборної агітації. Він, будучи чинним народним депутатом України, приїхав до нас у мікрорайон і спілкувався з простими людьми в дворах багатоповерхівок.

Кожного вислухав і приділив увагу. Причому він не гидував, що його обступили як старенькі пенсіонери, так і інваліди. Сама була на такій зустрічі. Скажу чесно, що не одразу повірила багатообіцяльним промовам тоді чужої нам людини, бо за кілька десятків років роботи в сфері благодійництва навчилася добре розбиратися в людях. Безпомилково можу сказати, хто пообіцяє і зробить, а хто побалакає і поїде. Не раз траплялися й такі, що переконували, не забувати свого виборця, а коли стали народними депутатами, то від них тільки кофта здулася.

Але, дякувати Богу, з Володимиром Зубиком я помилилася. Він не залишив своїх виборців оббріханими, коли став народним депутатом України від нашого 195 округу. Своїх обіцянок дотримався, хоча ніколи не закликав за себе голосувати. Завжди уважно ставився до кожного прохання чи пропозиції. Його команда налагодила з нашою організацією теплі дружні зв’язки і тепер наші бідні та знедолені не почуваються обділеними та забутими.

Не на словах ми вже знаємо, що Володимир Зубик – людина слова. І якщо дехто з депутатів, балотуючись вдруге до Верховної Ради, на зустрічах зі своїми виборцями змушений у Сірка очі позичати, то нашому Володимиру Зубику перед своїми виборцями немає чого соромитися. Він чесна і відповідальна людина. Ми це вже знаємо, тому не хочемо розмінюватися на порожні слова невідомих нам людей.

І навіть ті молодики, які зірвали концерт в Палаці молоді в суботу і цим нібито відстоювали інтереси народу, – чужі нам. Вони вдерлися в залу й почали лаятися. Ми не знаємо, хто вони. Як ці люди можуть бути представниками громади, якщо позатуляли свої обличчя і навіть не представилися? Може, вони думають, що нас силоміць затягли на той концерт. Ні! Ми заздалегідь готували святкову програму, щоб привітати ветеранів із їхнім святом. А те, що на свято завітав депутат, для багатьох стало приємним сюрпризом. Бо кожен з нас Володимира Зубика добре знає і вірить йому, а також на собі відчув його турботу.

Тому й Ви, дорогий наш Володимире Володимировичу, можете бути впевнені в нашій підтримці. І які б провокації проти Вас не влаштовували Ваші політичні опоненти, це не похитне нашої довіри до Вас. Бо якщо ми, бідні та знедолені, Вам не байдужі, то й Вас, нашого депутата, ми не підведемо.

Тетяна Шелест, голова ГО «Комітет допомоги бідним та знедоленим»

*передвиборна агітація


реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100