Останнім часом народний депутат Владислав Голуб постійно звинувачує золотоніську міську владу в бездіяльності й, зокрема, критикує стан очисних споруд. Вступати в полеміку з парламентарем, котрий, на моє переконання, невпинно втрачає довіру виборців і таким чином намагається притягнути до себе увагу, я не буду.

А жителів міста й району хочу проінформувати про те, що голова облдержадміністрації особисто контролює роботу згаданого об`єкта. Двічі на місяць його заступники безпосередньо на території очисних споруд проводять технічні наради й щотижня три незалежні сертифіковані лабораторії роблять аналіз проб води, взятої не лише на скидах, а ще в двох місцях - вище і нижче їхнього розташування. Такий лабораторний контроль триватиме впродовж двох місяців. Пусконалагоджувальні роботи на очисних спорудах, які є своєрідним живим організмом і потребують постійного догляду, також тривають. І міська рада, і водоканал експлуатацію місцевих очисних контролюють постійно. Посилено контроль і за всіма підприємствами, які скидають свої стоки в річку.

27 липня чергову технічну нараду з працівниками очисних споруд провів перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль, котрий детально вивчивши ситуацію на об`єкті, зауважив, що незважаючи на аномальну спеку, навколишнє повітря незабруднене, специфічний запах відсутній.

Тож, шановні золотонісці, прошу вас не звертати уваги на звинувачення пана Голуба, котрий, ні разу не відвідавши очисні споруди, посилається на лабораторні висновки, аби таким чином очорнити людей, які цілодобово дбають про навколишній екологічний стан нашої місцевості.

Олег Масло, перший заступник міського голови Золотоноші

реклама

Коментарі  

 
+12 #2 ЗОЛО 30.07.2016 10:07
Депутати приходять і йдуть в небуття, а золотонісці продовжують перетворювати своє місто в сучасне і європейське. Навіть тоді голи голуби гадять...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #1 Черкащанин 29.07.2016 21:40
Кінцівка точки зору викликає сміх... і тут питання хто такий Олег Масло ? відчуття, що знову губернатор захищається всіма можливими равликами ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100