Всіх моїх друзів і знайомих прошу підтримати Єгора Фірсова. У нашій країні люди живуть погано тільки через одну причину – ПІДКУП! У 2012 році я брав участь у виборах по 199 окрузі в Черкасах. Провів більше 100 зустрічей з виборцями і зрозумів, що більшість заради грошей готові закрити очі на біографію «дающого».

У нас в окрузі другий сезон підряд перемагає В. Ничипоренко – людина без совісті і моралі, людина, яка голосувала за «ганебні» закони, але після Майдану його знову обирають. Про цього «типа» можна розповідати довго. Мені незрозуміла логіка людей, які спочатку за 300 гривень голосують за уродів, а потім зі слізьми віддають останні гроші на АТО. Люди вчаться дуже повільно, а країна руйнується значно швидше.

На 206 окрузі буде битва добра проти зла, майбутнього проти минулого, процвітаючої України проти олігархічно-кланової території.

Я за Єгора Фірсова!

Павло Єлізаров, голова координаційної ради «Савік Шустер Студії».

Довідоково: народився 12 жовтня 1968 року в місті Кишиневі, Молдова, громадянин України, протягом останніх років проживає на території України, освіта вища, проживає в місті Києві.

*допис з «Фейсбуку» як коментар до рішення опозиційного політика Єгора Фірсова, позбавленого Блоком Порошенка мандату народного депутата,

обиратися до парламенту на довиборах по округу у Чернігові

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100