DSC_0133 (2) Аматорська команда юніорів  «Черкаського Дніпра»  U-19 за «підтримки»  начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максима Зеленського прибула на Фінал чотирьох загальноукраїнського турніру у поштопаній екіпіровці.

2 червня 2017 року  на сайті Черкаської облдержадміністрації була розміщена інформація заступника очільника області Костянтина Омаргалієва «Ми відкриті до діалогу», – Костянтин Омаргалієв про співпрацю з «Черкаським Дніпром», в якій повідомлялося, що: «Ніхто не стоїть осторонь проблем нашої футбольної команди, яка сьогодні представляє Черкащину не тільки в межах нашої області, а й за кордоном. Обласна влада завжди в межах своїх повноважень підтримувала черкаський футбол, спрямовувала кошти на розвиток спортивної інфраструктури. І надалі це робитимемо. Та треба розуміти, що ми не маємо права з обласного бюджету фінансувати приватний футбольний клуб, бо це – бізнес.»

На жаль, попри те, що «ніхто не стоїть осторонь проблем нашої футбольної команди»,  щоразу, коли потрібно вирішити якісь нагальні питання, ФК «Черкаський Дніпро»  стикається якраз з  перепонами  та  невиконаними обіцянками.

Останній приклад «допомоги» у вирішенні проблем  з боку Максима Зеленського, куратором якого в Черкаській ОДА  якраз є Костянтин  Омаргалієв - історія з екіпіровкою для аматорської команди юніорів «Академія-Черкаський Дніпро» U-19, яка трапилась нещодавно.  У Чемпіонаті України 2016/2017 Першої ліги U-19 команда показала відмінні результати й достроково виборола право взяти участь у Фіналі чотирьох, який відбувається протягом 7-10 червня у с. Поляна Закарпатської області .

DSC_0028

Аби команда-лідер, яка, до речі, представляє у Фіналі не лише ФК «Черкаський Дніпро», а всю Черкаську область, мала вигляд не гірший, ніж інші учасники,  з начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації Максимом Зеленським була досягнена  домовленість щодо проплати коштів за 28 комплектів нової екіпіровки  фірми «Joma».

Але, з незрозумілих причин, нової ігрової екіпіровки команда так і не дочекалася. І 5 червня команда «Академія-Черкаський Дніпро» U-19 вирушила на Закарпаття зі старою формою у валізах. Це добре видно на  фотографії, яку команда зробила перед виїздом.

І виникає запитання:  хто все ж таки каже правду, і яка дійсно позиція Черкаської облдержадміністрації стосовно подій, які зараз відбуваються в «Футбольному клубі «Черкаський Дніпро» , в середовищі його вболівальників і в громаді міста в зв’язку з можливим зникненням головної команди майстрів. 

Не зважаючи на те, що 1 млн. 600 тисяч гривень субвенції, наданої Черкаською міською радою у 2016-2017 роках до бюджету обласної ради, до цього часу знаходяться  під жорстким контролем  розпорядника, їх чомусь не можна використати.  Що потрібно для того, щоб було вирішене таке просте питання???

Генеральний директор ТОВ ФК «Черкаський Дніпро» Сергій Богуславець

Матеріал надано прес-службою ФК "Черкаський Дніпро"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100