З 19 по 21 травня офіційна делегація Черкащини взяла участь у діловому форумі «Україна – Санкт-Петербург», який проходив у Санкт-Петербурзі та був організований за підтримки Уряду міста під головуванням губернатора Валентини Матвієнко. Дуже добре, що на цьому форумі була присутня саме Валентина Матвієнко. Адже її біографія пов’язана з Черкасами, тут вона закінчила медичний коледж.

У нас відбулася конструктивна розмова і ми підписали важливу для Черкащини угоду, яка стосувалася і торгівельно-економічних відносин, і гуманітарних, і відносин у науковій галузі та в галузі освіти. Також ми на зустрічі порушували питання створення нових очисних споруд в Черкасах. Говорили і за такі черкаські інвестиційні проекти, як аеропорт, річпорт, туристична інфраструктура в цілому. Я презентував на форуму Черкащину: зокрема, розповів про Канівщину та Чигиринщину, розповів, які в нас є гарні місця для відпочинку.

Угода між Черкащиною та Петербургом планувалася ще в 2005 році, але лише зараз заплановане вдалося реалізувати. Черкаська делегація побували на ряді підприємств Санки-Петербурга, зокрема, побували на міському водоканалі, де споруджені настільки потужні очисні споруди, що в Санкт-Петербурзі п’ють воду з крана. Настільки там серйозно ставляться до води.

Ми запросили делегацію Санкт-Петербургу в Черкаси, зокрема й тому, що нам хотілося б залучити досвід створення нових очисних споруд. Зараз ми визначаємо конкретні терміни, коли очікувати делегацію на Черкащині, думаю, це відбудеться восени.

Євген Влізло, заступник голови Черкаської облдержадміністрації,  кандидат на посаду мера Черкас від Партії регіонів на виборах 2010 року

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Угадайка 15.06.2011 13:23
А на этом фото Влизло похож на Бровка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Холодный Яр 14.06.2011 11:32
Росія - країна- монстр, де живуть два міста - Москва та Петербург. ПОКАЗУХА. Інші - на рівні середньовіччя, села - без гарячої води, каналізаціїї, по дорогам - не проїдеш. Чому можуть нас навчити комуністичні кадебісти? Як висмоктувати гроші зі свого народу та закривати людям рота?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Калнишевський 13.06.2011 20:17
А кому цікаво куди їздить Влізло і навіщо нам делегація з Санкт-Петербургу? :sad: :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100