23659317_368702186915755_3669007587964352728_n Насторожливо отримую дані статистики. Зростання нових випадків на коронарірусну хворобу, зростання кількості госпіталізованих в стаціонари, зростання кількості пацієнтів в реанімаційних відділеннях! Черкаська область на межі!

Думаю, що, крім природного процесу, є результати і нашої необережності! Результати нашого святкування святкових днів! Так, сама до Дня Незалежності ставлюся як до одного з найкращих і головних свят. І відмітили ми його з розмахом, як і заведено в нас, українців.

Тим більше, наближається 1 вересня! Давайте подумаємо про те, що дітям потрібно навчання саме в класах школи, а не дістанційно! Батькам, в яких є маленькі діти, які відвідують садочок, треба спокійно ПРАЦЮВАТИ.

Все в наших силах!

До всіх звертаюся з проханням не розслаблятись, не забувати про правила нашої безпеки.

Одним з основних чинників є оцінка ризику. Що це означає? Кожен з нас має оцінити, наскільки небезпечна для нього особисто велика кількість людей в одному просторі!

Під час відвідування будь-якого закритого приміщення або проведення будь-якого заходу з присутністю великої кількості людей – подумайте, наскільки Ваша присутність життєво важлива там!

Немає крайньої важливості – відмовтесь або зачекайте, поки приміщення звільниться!

Обов’язково скористайтесь маскою! Після відвідування приміщення застосуйте антисептик для рук. Не забувайте про дистанцію!

Пам’ятайте, від розваг можна тимчасово відмовитись!

Давайте будемо обачливими і обережними!

Потурбуймося завчасно про себе, наших рідних, яким на 60, вони страждають найбільше від коронавірусних пневмоній.

Бажаю всім добра і здоров’я! І завжди правильних, зважених рішень!

Світлана Волгіна, директор Черкаської міської інфекційної лікарні

* Допис у фейсбуці.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Хм-хм 09.09.2020 12:30
Цитую Зінченко:
А чому ж тоді стільки медиків хворіє на цей вірус, вони ж мають освіту і досвід???????

Через таких як ти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Сервер 09.09.2020 08:53
Цитата: "Поширення коронавірусу – результат нашої необережності"
Реальність: Поширення коронавірусу -природній процес. Людина з вірусами народжується, живе і помирає. Треба зміцнювати імунітет, щоб організм міг протистояти вірусам і бактеріям, які в нас і біля нас. Для цього: дихати свіжим повітрям, отримувати сонячні ванни, знаходитись в колективі, уникати надмірної стерильності, здорове харчування, фізична активність, здоровий сон та емоційний спокій. Більшості з цього нас намагаються лишити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Сервер 01.09.2020 11:08
Понятно, что она читает методичку, присланную ВОЗ. Но верит ли она в то, что говорит?. Придерживайся ограничений, не придерживайся ограничений, все равно обвинят во всем этот "тупой" народ, который не носит маски и осмеливается свободно передвигаться по городу. А статистику нарисуют какую закажут. Никто не проверит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Зінченко 30.08.2020 18:29
А чому ж тоді стільки медиків хворіє на цей вірус, вони ж мають освіту і досвід???????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100