Костенко Читаючи адептів «віруса нєт, ви всьо врьоті, врачі дописують корону, щоб отримувати надбавку» я трішки психував, але ставився більш-менш терпимо. Донедавна...

До того, як в моєму оточенні в родині моїх друзів не почали траплятися випадки симптоматики коронавірусу. І тут я таки маю щось сказати...

У вас просто пропали відчуття смаку і запаху, і температура не перевищує 38, то направлення на тестування сімейний лікар вам не дасть – «немає підстав, бо ви не задихаєтеся». І вам залишається лише три варіанти: іти на самоізоляцію і відпустку за власний рахунок, робити платні тести, або ходити на роботу бо ви ж типу здорові.

То це в нас так лікарі «дописують корону» так? Чи може все-таки навпаки – занижують її статистику?

PS Члени родини моїх знайомих таки зробили тести. Результати – позитивні.

Сергій Костенко, черкаський журналіст, блогер

* Допис у фейсбуці.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Думай 26.10.2020 18:08
"віруса нєт, ви всьо врьоті" - не помню такого года, чтобы вируса не было. В сезон гриппа переболевало до 50% населения, где-то 20 миллионов. Если бы тогда каждый день с экранов нам сообщали типа: еще две тысячи заболело и столько-то умерло, то было бы то же самое. Другое дело, что раньше все лечились дома, а сейчас, насмотревшись телевизор и поддавшись истерии мчаться сдавать анализы и хотят лечиться в больнице. Хотя лечения от вирусов нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #2 Як сказати 23.10.2020 13:56
Миколайович! У вас не всі вдома? Ні! Не так! У вас не всі вдома!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 Яків Миколайович 23.10.2020 13:05
Чотири лінії оборони треба здолати хворим на Ковід-19:
1. В ПОЛІКЛІНІКУ НЕ ЙДІТЬ, а по телефону лікар без всяких аналізів, лише спитавши про температуру, безпомилково діагностує ОРВІ ПРИ БУДЬ-ЯКИХ симптомах. І направлення на тест не дасть ні за яких обставин.
2. Якщо Ви зробили платний тест самостійно, і він виявився позитивним, навіть за температури 39-40 и і задухи - Вас переконуватимут ь, що це легка форма, і за пару днів зайчиком поскачете.
3. Коли вже вмиратимете, і пожалієтеся на гарячу лінію МОЗ - Вас можуть-таки госпіталізувати . Але спочатку диспетчер швидкої довго переконуватиме Вас, що грошей на лікування Вам однак не вистачить, а помирати краще вдома. Потім довго возитимуть по всій області з лікарні в лікарню. Якщо повезе - десь-таки приймуть.
4. В лікарні НАРЕШТІ зроблять офіційний тест. І ТІЛЬКИ якщо доживете до його результатів - за тиждень, або й більше - Вас ВИЗНАЮТЬ хворим на КОВІД-19! Помрете раніше - в статистику не потрапите!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100