реклама

реклама

Компанія «Вартіс» продовжує активний розвиток та здійснює розширення своєї мережі металоцентрів у різних регіонах України. 4 липня відбулося урочисте відкриття нового оптового металоцентру у місті Черкаси за адресою пров. Анатолія Пашкевича, 2.

kivak_record59 зменшена

Це важливий крок для компанії в досягненні своєї мети - надавати якісні та швидкі послуги з постачання металопрокату у різні куточки України.

Металоцентр «Вартіс» у Черкасах пропонує широкий вибір сортового та фасонного прокату, послуги доставки та порізки.

За словами заступника комерційного директора Антона Скуратовського, Черкаський регіон є географічним серцем України, де сконцентровані великі аграрні та машинобудівні підприємства, підприємства металообробки та виробництва залізобетонних конструкцій. Це свідчить про активний розвиток регіону та його потенціал у будівельній сфері.

“В регіоні ми спостерігаємо збільшення кількості релокованих підприємств з Харківської, Донецької та Херсонської областей. Можемо констатувати, що Черкащина розвивається і живе повноцінним життям. Ми вже співпрацюємо з великими заводами залізобетонних конструкцій, забудовниками та виробниками в цьому регіоні. Запрошуємо до співпраці і наших потенційних партнерів”, - розповів Антон Скуратовський.

Новий металоцентр "Вартіс" у Черкасах дозволяє зберігати до 600 тонн продукції. Тут представлений весь асортимент чорного металопрокату, а також власного виробництва сітки-кладки та супутніх товарів. Продукція захищена від погодних умов і завжди зберігається у відмінному стані у критому складі, що запобігає корозії продукції.

kivak_record71 зменшена

“Сьогодні у новому критому металоцентрі, площею 1 400 км2 знаходиться арматура, труби, кутики, швелери, листи та інший сортовий та фасонний прокат. Ви неодмінно знайдете все, що вам потрібно саме у нас. Компанія багато років працює з відомими виробниками металу, тому маємо лояльні ціни та високу якість продукції”, - розповів Михайло Окань, директор Черкаської філії національної мережі металоцентрів “Вартіс”.

Компанія “Вартіс” є клієнтоорієнтованою, тому менеджери здійснюють оперативну обробку замовлень та допоможуть у підборі металопрокату саме під ваші потреби.

kivak_record147 зменшено

Окрім того, профільні спеціалісти здійснюють порізку за розмірами. Тому клієнти можуть ефективно планувати свої проекти та забезпечувати своєчасну поставку матеріалів на об'єкти.

Це стратегічне розширення металоцентрів компанії “Вартіс” по Україні дозволить бути ще ближчими до клієнтів та задовольняти потреби в якісному металопрокаті у різних регіонах.

kivak_record121 зменшена

Наша компанія завжди прагне до постійного удосконалення та вдосконалення обслуговування та доставки, тому ми інвестуємо в розвиток нових металоцентрів для забезпечення найвищої якості співпраці.

Більш детальна інформація на нашому сайті: https://vartis-metal.com.ua/ua-cherkasy-provulok-anatoliia-pashkevycha-2-ru-cherkassy-pereulok-anatolyia-pashkevycha-2/?utm_source=procherk_info&utm_medium=cpm -

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Перехожий 09.07.2023 00:31
Цитую БджОЛЯр:
дуже високі ціни на метал у вас там

По 3,50 взяли по 50 продали, за кіло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Зінченко 07.07.2023 19:21
...де цей провулок А. Пашкевича???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 БджОЛЯр 07.07.2023 15:38
дуже високі ціни на метал у вас там
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100