реклама

реклама

Хороші комп'ютери для ігор повинні відповідати всім сучасним продуктивним стандартам. Конфігурація істотно відрізняється від базових параметрів, призначених для офісу чи дому, виконуючи мінімальні дії на комп'ютері. В ігрових пристроях важливим є поєднання продуктивності та надійності.

Процесор і оперативна пам'ять підбираються так, щоб розкрити потенціал навіть «найважчої» гри. Не варто забувати про відеокарту, яка також має бути продуктивною. Тут https://comfy.ua/ua/desktop-computer/naznachenie_pk__igrovye/ можна ознайомитися з великим набором пропозицій і готових варіантів. На всі пропозиції є гарантія, що є величезним плюсом для покупців.

65555

Процесор

Ринок наповнений великою кількістю варіантів, але для зручності можна їх розділити та зробити такий список:

  1. Intel Core i3 та AMD Ryzen 3. Відмінний інструмент для створення бюджетного ігрового ПК, додавши оперативну пам'ять на 8 або 16 Гб;
  2. Intel Core i5 і AMD Ryzen 5. Середні за параметрами процесори, але з добрими додатковими компонентами будуть тягнути багато ігор на максимальних налаштуваннях;
  3. Intel Core i7. Процесор для надзвичайно вимогливих геймерів;
  4. Intel Core i9 та AMD Ryzen 7. Дорогі, але найкращі рішення для продуктивних систем.

До процесора бажано придбати відповідний вентилятор для відведення тепла, виключаючи перегрів.

Відеокарта

Найважливіший елемент у сучасному ПК, який відповідає за обробку та відображення графічних елементів. Популярністю у геймерів користуються відеокарти GeForce від NVIDIA. Мінімально можливе рішення – це модель RTX 2060, що забезпечує відмінну швидкість обробки графіки. Також ідеальним, але дорогим варіантом є відеокарти RTX 4070, що забезпечують максимальні налаштування графіки у всіх останніх іграх.

Відмінні параметри

Деякі комп'ютери доповнюються вбудованими веб-камерою, мікрофоном та динаміками, особливо якщо це моноблок. Також є модуль Wi-Fi у форматі готового рішення, щоб не використовувати додаткові адаптери або не підключати комп'ютер безпосередньо до інтернету за допомогою кабелю. Інтерфейс Thunderbolt не буде зайвим у ігровому ПК, що забезпечує високу швидкість передачі даних та багатофункціональність у роботі.

Роз'єм S/PDIF відмінно підійде для випадків коли хочеться створювати об'ємний тривимірний звук. Підтримка VR (віртуальної реальності) стане гарним способом по-новому дивитися фільми та грати у комп'ютерні ігри з підтримкою такого формату.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100