реклама

реклама

Казахський холдинг BІ-Group планує будівництво реабілітаційного центру в Черкасах. Зазначається, що при будівництві будуть враховані найсучасніші технології та 28 років досвіду роботи компанії в різних країнах світу.

Без назви

«Ми хочемо побудувати мінімум один такий реабілітаційний центр. Для розробки концепту проекту ми дослідили ті реабілітаційні центри що сьогодні вже існують в Україні, зокрема, в Києві. Ми досліджували і європейський досвід. Врахували найсучасніші та найінноваційніші розробки медичного обладнання у цій сфері. Також ми хочемо поєднати функції реабілітаційного центру і центру інтегрованої допомоги, де можна буде отримати і поліклінічні, і лабораторні послуги. Центр включатиме реабілітацію пов’язану з травматизмом, а також психологічну реабілітацію», — зазначив представник компанії BІ-Group.

Нині проходять перемовини для реалізації проекту. Варто зазначити, що залучення казахської компанії до відбудови в Україні об’єктів, що постраждали від російських обстрілів та побудови нових соціальних об’єктів стало можливим завдяки діяльності роботи міжпарламентської групи дружби «Україна—Казахстан» під головуванням народного депутата Сергія Нагорняка.

У квітні 2023 року до України на запрошення Сергія Нагорняка приїхав Айдин Рахімбаєв, казахський бізнесмен та голова ради директорів холдингу BІ-Group, який і раніше надавав допомогу Україні, зокрема, передавав генератори для лікарень. В рамках свого візиту казахський бізнесмен запропонував свою допомогу у відновленні об’єктів соціальної інфраструктури, що постраждали від обстрілів.

Про це інформують в прес-службі нардепа

реклама

Коментарі  

 
0 #2 1 06.09.2023 20:20
Проворовались.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Алекс 06.09.2023 18:31
А же наші не казахи ділись?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100