Можливо, у 2023 році iPhone 13 Pro Max – вже не топовий телефон, проте він залишається чудовим вибором. Офіційно компанія Apple вже зняла дану модель з випуску, оскільки вона могла б серйозно конкурувати з більш новими та сучасними моделями 2022 року. Проте в українських магазинах смартфон все ще можна придбати. Звісно ж, ціни на Айфон 13 Про Макс не зробили його одним із найбільш доступних на ринку. Проте серед інших сучасних моделей він приємно виділяється.

3774c4cc-9d44-40db-bc0d-f0c8d4616bb2

Дизайн та екран Айфон 13 Про Макс

iPhone 13 Pro Max орієнтований на людей, які хочуть використовувати великий смартфон. Якщо ж для вас збільшена діагональ не є перевагою, можна сміливо купувати Айфон 13 Про, який має дещо менший екран, проте функціонально є аналогічним. Смартфони цієї лінійки додали у вазі у порівнянні з базовими моделями. Проте такі зміни пов’язані з використанням оновлених акумуляторів з більшою ємністю. Кілька зайвих грамів також додає змінений модуль камери. Корпус захищений від вологи за стандартом IP68, а передня частина покрита склом Ceramic Shield.

iPhone 13 Pro Max підтримує технологію ProMotion, яка може регулювати частоту оновлення екрана в залежності від режиму використання телефону. Наприклад, під час ігор дисплей може оновлюватися з частотою 120 Гц, а при перегляді відео знижуватиметься. Екран із діагоналлю 6,7 дюйма ідеально підходить для різних режимів використання: читання, фотографування, геймінгу. Завдяки високій яскравості OLED- панелі смартфоном зручно користуватися як в приміщенні, так і на відкритому повітрі.

Камера та якість фото iPhone 13 Pro Max

Айфон 13 Про Макс оснащено вражаючою системою камери – навіть якщо порівнювати його з телефонами 2022 року. Матриця з трьох камер складається з 12-мегапіксельного ширококутного датчика з об’єктивом f/1,5 і 12-мегапіксельного ультраширокого датчика f/1,8 із кутом огляду 120 градусів. Набір доповнюється 12-мегапіксельним 77-мм телеоб’єктивом із 3-кратним оптичним збільшенням. Також є датчик LiDAR, який допомагає знімати портрети за слабкого освітлення. Також є кілька нових опцій, щоб зробити фотографії трохи більш особистими за допомогою стилів фотографії. Вони можуть підвищити контрастність, покращити кольори та зробити зображення теплішими або холоднішими.

404a2f08-b051-498f-aa7b-b97422e41e10

Надзвичайна якість фото не є вашим пріоритетом? В такому разі iPhone 13  https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/iphone/iphone-13-ua може стати гідною альтернативою. Цей смартфон має більш доступну ціну, проте використовує менш потужний акумулятор та має лише 2 камери. Айфон 13 може бути чудовим вибором для більшості звичайних користувачів.

Продуктивність та час автономної роботи

Продуктивність у всьому діапазоні iPhone 13 майже однакова, хоча моделі Pro трохи краще адаптовані до обробки графіки. Версія Про версія Pro має до 6 ГБ оперативної пам’яті у той час, як базова модель – 4ГБ. Обидва пристрої пропонують майже однакову продуктивність з точки зору багатозадачності, перегляду відео та обробки фотографій. Проте iPhone 13 Pro Max надає більше переваг у порівнянні з базовою моделлю з огляду на час автономної роботи. За витривалістю смартфон має кращі показники навіть у порівнянні з Про-версією 2022 року.

Підсумовуючи, можна сказати, що iPhone 13 та iPhone 13 Pro Max все ще залишаються актуальними у 2023 році. Обидві моделі пропонують високу продуктивність і довгий час роботи. Найбільшою перевагою моделі Pro є професійна камера та швидша частота оновлення екрана.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100