реклама

реклама

На обличчі у дівчат і жінок – дуже чутлива й ніжна шкіра, й навіть очищення та нанесення крему має бути коректним. Сьогодні існує безліч різних кремів, кожен з яких виконує певне завдання. Це може бути крем Vichy Aqualia Thermal для глибокого зволоження шкірного покриву, засіб для очищення та знежирення шкіри (Нормадерм Фітосолюшн) або антивіковий засіб (Vichy Neovadiol). Тут важливо вірно намазувати крем на обличчя й уникати помилок, які можуть спричинити травматизацію чи старіння шкіри.

654

Помилки у використанні крему для обличчя

Ось 4 основні помилки, про які жінки можуть навіть не задумуватися:

  1. Вибір засобу без урахування типу шкіри – такий підхід не розв'яже проблему, а лише посилить її.
  2. Нанесення крему навколо очей – найпоширеніша груба помилка, якої не можна допускати. Навколо очей можна наносити тільки сироватку, або спеціальний крем для очей.
  3. Хаотичне нанесення (неправильні лінії) - засіб необхідно наносити виключно за схемою масажних ліній: від центру до периферії. Дерма містить колагенові та еластинові волокна, які утворюють розгалужену схему на обличчі, а використання кремів строго за їх контуром дозволить уникнути зайвого розтягування шкіри.
  4. Використання кремів без очищення обличчя – навіть ранковий засіб можна наносити лише після вмивання та тонізування шкіри.

Уникнути цих помилок не важко. Можете також звернутися до косметолога або дерматолога який покаже вам, як правильно доглядати за обличчям, та підбере засоби під ваш тип шкіри.

Чек-лист для нанесення крему на обличчя

Ось кілька правил щодо використання цього косметичного засобу:

●  обов'язково потрібно очистити шкіру перед нанесенням крему (спершу міцелярною водою зніміть макіяж, а потім візьміть пінку чи гель для вмивання обличчя);

●  застосовуйте тонер у повсякденному догляді;

●  використовуйте трохи більше ніж 1 мл крему;

●  наносьте крем по масажних лініях вранці та ввечері, оминаючи зону навколо очей.

Також існує кілька думок щодо того, скільки тримати склад на особі. Відповідь залежить від типу крему та його текстури. Одні засоби вбираються максимально швидко, інші вимагають більшого часу та вимагають видалення (вечірні креми). Ви знайдете безліч універсальних і спеціальних складів для догляду за шкірою в каталозі французького бренду Vichy, який пропонує якісну косметику з високою ефективністю дії та дбайливим ставленням до дерми.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100