реклама

реклама

Інколи обставини складаються так, що позичальнику не вдається вчасно погасити кредит. Навіть якщо пізніше він повністю виплатить його, пляму на репутації вже буде поставлено. Через невчасно виплачені позики, прострочення, інші невиконані домовленості псується кредитна історія, тому отримати новий кредит стає значно важче.

Як і де взяти позику з поганою кредитною історією

Оптимальне рішення, як оформити новий кредит, якщо кредитна історія неідеальна, — погасити всі старі позики. Це підвищує шанси на погодження заявки в банку чи мікрофінансовій організації (МФО). Коли кредити будуть закриті, можна спробувати отримати невелику суму в борг і вчасно її віддати, а потім ще раз узяти трохи більшу суму грошей і також вчасно її повернути. Такий підхід дасть змогу поступово поліпшити кредитний рейтинг і з часом оформити навіть досить великий кредит з поганою кредитною історією.

Однак нерідко рекомендацію погасити старі кредити виконати неможливо через скрутне фінансове становище. Позичальники можуть потребувати нових коштів саме для закриття старих кредитів. Поліпшити кредитну історію в такій ситуації немає можливості, а ймовірність узяти позику в банку майже нульова.

Розв’язати проблему може допомогти компанія LoviLave. Мікрофінансова організація видає позики навіть клієнтам із поганою кредитною історією.

Погана кредитна історія та оформлення позики в МФО

Мікрофінансові організації забезпечують найбільшу ймовірність отримати позику навіть із неідеальною кредитною історією. Компанія LoviLave готова видати таким клієнтам невеликий кредит на короткий термін. Це може бути позика для будь-яких цілей: на щоденні потреби до зарплати, для погашення іншого боргу, лікування, купівлі техніки тощо. На що будуть витрачені кредитні кошти, не має значення.

Сервіс мікрокредитування LoviLave висуває мінімальні вимоги до позичальників:

  • вік — від 18 до 70 років;
  • громадянство України;
  • документи — паспорт та ідентифікаційний код.

При цьому соціальний стан, рівень доходу і кредитна історія не перевіряються.

У разі першого звернення компанія готова видати до 3000 грн. Для отримання кредиту потрібно мати телефон або комп’ютер з доступом до інтернету, документи для підтвердження особи й банківську картку.

Оформити заявку на позику на сайті LoviLave дуже просто завдяки роботу Волі. Він допомагає заповнити анкету й дає підказки, що робити далі. Завдяки цьому процес оформлення займає менш ніж 5 хвилин. Відповідь щодо заявки приходить уже за 30 секунд. Відсоток схвалення в мікрофінансовій організації високий, тому шанси отримати позику має кожен. Якщо заявку погоджено, гроші миттєво зараховуються на банківську картку.

Погана кредитна історія — це не вирок. Завжди можна знайти вихід, як відновити фінансову стабільність. МФО радо йде назустріч тим, у кого малі шанси оформити позику в банку. Щоб і надалі мати можливість брати нові кредити, потрібно вчасно вносити платежі. Якщо ж грошей, щоб здійснити оплату за договором, тимчасово немає, то краще скористатися послугою пролонгації, аби не псувати кредитну історію.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Перехожий 12.01.2024 19:02
У цій статті "про" це "процес оформлення, а "відсоток" , це "відсоток схвалення", а про той відсоток чи процент який повинен сплатити кредитор ні слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100