реклама

реклама

24 лютого 2022 року життя українців перевернулося з ніг на голову, багато хто боявся планувати будь-що більше ніж на день вперед. Проте, час іде та люди адаптуються до умов, в яких опинилися: думають про придбання житла, нового авто. Фінансовий стан деяких громадян через війну погіршився, тому є і запит на оформлення кредитів.

pasted image 0 (4)

Наразі найбільш популярним запитом є кредит на придбання машини. Воно й зрозуміло, мати власний транспорт в такий неспокійний час дуже зручно. Звісно, позики на авто стали трохи дорожче, ніж до війни, але умови оформлення кредиту й досі є привабливими.

Хто бере найбільше довгострокових кредитів?

Найбільше бажаючих отримати позику на придбання, наприклад, того ж автомобіля в Києві, Львові, Одесі та Дніпрі.

Серед клієнтів стало більше жінок-позичальниць. Їх заявки становлять майже 40% від усіх запитів на отримання кредиту.

Які основні причини для оформлення довгострокового кредиту на карту?

В сучасній Україні більшість громадян обирають більш зручні способи оформлення кредиту. Наприклад, можна легко взяти довгостроковий кредит на карту онлайн навіть без дзвінків. Але чому українці взагалі продовжують брати позики під час війни?

  1. Необхідність придбати житло або автомобіль. Для багатьох українців, які втратили житло внаслідок війни, або для тих, хто планує придбати автомобіль для переміщення в безпечні регіони, довгостроковий кредит є єдиним способом реалізувати свої плани.
  2. Планування майбутнього. Деякі українці, незважаючи на війну, продовжують планувати своє майбутнє. Вони можуть взяти довгостроковий кредит на навчання, відкриття власного бізнесу або інші цілі.

Поради щодо оформлення довгострокового кредиту на карту онлайн:

  • Порівняйте умови кредитів у різних банках. В цьому може допомогти платформа https://finance.ua/ua/credits/long-term-credit-a. Не поспішайте оформляти кредит в першому банку, який вам запропонував його, оберіть найбільш вигідний варіант.
  • Уважно прочитайте договір кредиту. Перед тим, як підписувати договір кредиту, уважно прочитайте його всі пункти. Зверніть увагу на розмір процентної ставки, умови погашення кредиту, штрафи за прострочення платежів тощо.
  • Подумайте про можливість страхування кредиту. Страхування кредиту може захистити вас від ризику втрати роботи або погіршення фінансового стану.

Отже, війна звісно впливає на рішення українців, проте є немало сміливців, що щиро вірять у нашу перемогу та готові будувати плани на майбутнє, брати довгострокові кредити онлайн для здійснення мрії.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100