реклама

реклама

Два автомобілі для військових на фронт передав відомий черкаський футболіст Артем Довбик. Про це повідомив на своїй сторінці в фейсбуку голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. А перед новорічними святами ще про одну передану Артемом автівку для прикордонного військового підрозділу стало відомо з тг-каналу депутата Черкаської міської ради Нарека Казаряна.

426715880_364639873012091_8617664634927478774_n

Ці дві передачі для ЗСУ здійснено у співпраці із «Фондом допомоги і надії», з яким нападник іспанського футбольного клубу «Жирона» та збірної України Артем Довбик і його агент Олексій Люндовський співпрацюють вже не вперше. 

Футболіст зізнається – з проханнями допомогти ЗСУ до нього звертаються часто, але співпрацює він тільки з перевіреними волонтерами та організаціями:

– Майже щодня такі повідомлення отримую в соцмережах, – говорить Артем Довбик. – Зараз дуже багато людей потребують допомоги, але є випадки, коли і не дуже добрі люди звертаються – так би мовити, шахраї. Тому я співпрацюю тільки з людьми, яких я знаю особисто та через партнерів по збірній України – в них також всі люди надійні. Намагаємось допомагати як можемо і чим можемо. Головне, щоб це приносило користь і реально доходило до наших ЗСУ!

Наталя Лук’яненко

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 &&&&& 24.02.2024 12:27
Это такой легальный способ откупиться от мобилизации? Если я куплю два авто, у ТЦК ко мне вопросов не будет как к Довбыку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100