реклама

реклама

Сьогодні, 20 жовтня  2014 року, в ІА «УНІАН» 50 «бойовиків» зірвали прес-конференцію народного депутата України Антона Яценка.

Перед початком прес-конференції будівлю інформагентства оточили люди кримінальної зовнішності в балаклавах зі зброєю, які називали себе представниками Самооборони. Під егідою громадськості зі сміттєвими бачками та яйцями злочинці планували вчинити збройний напад на народного депутата України.

Такі дії опонентів кандидата в народні депутати України по 200-му виборчому окрузі  Антона Яценка були здійснені для того, аби не дати можливість народному депутату звернутися до Президента України Петра Порошенка з відкритим листом про численні факти підкупу виборців й залучення криміналітету кандидатом від «Блоку Петра Порошенка» Віталієм Чудновським, а також у разі його програшу, зірвати вибори в 200-му окрузі.

 


На прес-конференції Антон Яценко збирався заявити про масовий підкуп виборців, який розпочався на 200-окрузі кандидатом Віталієм Чудновським, про факти застосування адміністративного ресурсу на його користь та тиск, який здійснюється на нині діючого народного депутата та його команду.

Злочинна група, можливо, організована  Віталієм Чудновським, зумисно зірвавши прес-конференцію, перешкодила діяльності народного депутата України Антона Яценка, що є злочином і може каратися обмеженням волі до 3-х років, та є посяганням на свободу слова та об’єктивне висвітлення інформації.

З цього приводу вже подана відповідна заява до міліції.

Нагадаємо, що раніше народному депутату України неодноразово надходили погрози від так званих «громадських активістів», які, можливо, проплачені кандидатом від влади Віталієм Чудновським, із вимогою знятися з виборів.

На жаль, опоненти нині діючого депутата не вміють боротися чесними й законними методами, оскільки звикли з 90-х років вирішувати будь-які питання силою.

Зважаючи на таку реакцію з боку опонентів,  закликаємо представників ЗМІ якнайшвидше оприлюднити відкритий лист Президенту України від народного депутата України Антона Яценка.

*передвиборна агітація


реклама

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100