Перший заступник голови Черкаської ОДА Наталія Старікова, яка нещодавно зняла свою кандидатуру із виборів по 198 округу, та кандидат у депутати, заступник комбату «Луганськ-1» Валентин Ткалич підтримали Сергія Рудика як єдиного кандидата від патріотичних сил по 198 виборчому округу.


Про це вони заявили під час круглого столу, організованого 20 жовтня представниками смілянського Майдану, Самообороною Черкаського району та Народною радою Кам'янщини.

– Позачергові вибори Верховної Ради проходитимуть напередодні річниці початку протестних акцій на київському Майдані. Згадуючи ціну, яку ми заплатили життям Героїв Небесної Сотні, стає страшно навіть від думки, що до новообраного парламенту можуть потрапити ті, хто своїми голосами легітимізував спробу Януковича перетворити український народ в німу безправну скотину. Перед пам’яттю героїв Небесної Сотні ми не маємо морального права миритися з тим, що на нашому окрузі знову здійснюються відпрацьовані схеми та механізми підкупу виборців та готується підґрунтя для можливих фальсифікацій. З іншого боку, велика кількість кандидатів від демократичних сил, які ділять одне електоральне поле, прогнозовано розпорошують голоси, грають у піддавки регіоналам. На заваді цьому може стати лише єдиний узгоджений кандидат, який за соцопитуваннями має серед виборців найбільший рейтинг. Цю вимогу ми ставили і на початку виборчої кампанії, і вимагаємо дотримання цього принципу від тих кандидатів, кому доля України вища особистих амбіцій. Тому зараз пропонуємо визначитись та узгодити єдиного кандидата від демократичних сил, – зауважив представник смілянського майдану, співголова ГО «Територія гідності» міста Сміла Віктор Пересунько.

Кандидат у народні депутати від «Народного фронту», заступник комбату «Луганськ-1», майданівець Валентин Ткалич заявив, що кандидатом, який має найбільше шансів на перемогу, він вважає Сергія Рудика:

– Враховуючи вимоги Майдану, добровольчих батальйонів та ситуацію, яка на сьогодні склалася в цьому виборчому окрузі, я пристав на пропозицію майдану. І на цьому круглому столі я роблю заяву, що я готовий підтримати найсильнішого кандидата на цьому окрузі, і це Сергій Рудик. Перше – я готовий підтримувати його, їздити з ним на зустрічі. Друге – я як правоохоронець, як фронтовик робитиму все, щоб запобігти порушенням виборчого законодавства.

Про свою підтримку Сергія Рудика заявила і перший заступник голови Черкаської ОДА Наталія Старікова.

– Сьогодні потрібно об’єднатися задля людей, задля позитивних змін, щоб не пропустити у Верховну раду тих регіоналів, які підтримували режим Янкковича, тих, хто голосував 16 січня за розстріл Майдану. Я першою зняла свою кандидатуру, хоч мала непогані результати. Тому закликаю всіх кандидатів поступитися своїми амбіціями, підтримати єдиного кандидата і всім разом працювати на його перемогу. Сьогодні я публічно заявляю про те, що я підтримую Сергія Рудика, і буду робити все, щоб до Верховної Ради не пройшов Віктор Тимошенко, який голосував за диктаторські закони і за два роки взагалі нічого не зробив на своєму окрузі.

Насамкінець громадські організації та кандидати запропонували іншим кандидатам від демократичного табору приєднатися до них та працювати разом, аби не пропустити у Верховну Раду колишніх регіоналів.

*передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+4 #8 Аналітик 23.10.2014 17:00
Все під контролем КДБ. Пересунько - полковник ГРУ, Старікова - без вказівки Табалова і до вітру не піде, Ткалич- взагалі тут ні до чого :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Мирослав 23.10.2014 16:57
Шкода, що Старікова знялась - тепер шиється в "*ерої". Думаю, 0,3%, які за неї проголосували - показали б її справжню ціну. До речі, буде її призвище в бюлетені?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Таки да 23.10.2014 13:11
Усьо покупается в етой жизни...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Фотограф 23.10.2014 12:52
заступник комбату «Луганськ-1», майданівець Валентин Ткалич заявив, що кандидатом, який має найбільше шансів на перемогу, він вважає Сергія Рудика
-----
начинаешь задумываться какие же у нас "заступники комбатов", если поддерживают дезертиров, трусов и взяточников. Этот персонаж год назад состоял в "Свободе" и по ее квоте был назначен управляющим земельными ресурсами Украины. И знаете, там он быстро сориентировался и начал работать исключительно свой карман. За что был снят с должности и исключен из партии.
А теперь на вольных хлебах и за счет подкупа пытается влезть в Раду.
Другое странно, почему люди на фото на это пошли, может скажут по сколько им заплатили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 А 23.10.2014 12:46
Керівник штабу Рудика, з яким він на всих заходах - Черненко Олег Федорович - відомий регіонал часів Тулуба, довірена особа в 2012 році кандидата від Тулуба мера Сміли Решетняка http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2012/WP037?PT001F01=900&pf7331=198 . І це він патріот?????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Чукча 23.10.2014 12:35
Да, видимо этот пижон в дудочках (что на фото) и гэрой АТО всерьез вздумал о народе думать.
Не жалеет денег заработанных в земельных ресурсах, что окромя перекупа конкурентов так не пожалел денег на повтор этого знаменательного "рукопожатия".

СРАВНИТЕ !!! Слово в слово...

Старікова і Ткалич поступилися місцем іншому кандидату
20 жовтня 2014, 14:27 ПРОЧЕРК Новини Черкас та Черкаської області

Перший заступник голови Черкаської ОДА Наталія Старікова, яка нещодавно зняла свою кандидатуру із виборів по 198-му округу, та кандидат у депутати, заступник комбату «Луганськ-1» Валентин Ткалич підтримали Сергія Рудика як єдиного кандидата від патріотичних сил по 198-му виборчому округу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Богун 23.10.2014 12:20
Комбат отримував сам? Розписався ж за всі добровольчі батальойони, а й молодець! Та от не зрозуміло, яким чином вже не кандидат та все ще вища посадова особа місцевого органу виконавчої влади не зважаючи на передбачені Законом обмеження здійснює агітаційну діяльність і зазначає "буде робити все?" для перемоги! А тепер питання: під "все" можна вбачати і застосування адміністративно го ресурсу?
Така коштовна вона земля українська, чи не так пане Рудик?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Дід Трохим 23.10.2014 11:38
Ні дать ні взять - мушкітьори! І такі сурйозні - шо хавайся. Клоуни, ..... Одні .... підтримали іншого. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100