реклама

реклама

Шановні виборці!

Україна потребує змін, що призведуть до реального покращення життя у країні. Однак, ці зміни невід’ємно пов’язані із кадровим оновленням та очищенням влади на усіх рівнях.

Як завдання для себе, вбачаю створення дієвої системи контролю за діями влади – як у системі прийняття рішень та формування бюджету, так і контролю громадськості за його використанням.

Сучасні економічні та політичні реалії в Україні потребують влади, здатної до нових поглядів та нових дій – тих, якими володіє покоління молоді, що пройшла своє становлення за роки Незалежності України.

Патріотична молодь України показала приклад самовідданості та самопожертви в ім’я своєї країни та кожного громадянина. Наше спільне завдання - зберегти надбання національного та патріотичного відродження, що ґрунтується виключно на порядності, чесності та справедливості.

Саме з цієї причини демократичні сили України об’єдналися на виборах з метою підтримки єдиних кандидатів та недопущення реваншу політичних зрадників і повернення їх до Верховної Ради України.

Сини і доньки сьогодні боронять кордони країни і цілісність України. Прошу Вас, шановні земляки, захистити країну і своїм волевиявленням захистити країну від політичної корупції та злочинного підкупу виборців. Адже, як свідчить історія багатьох демократичних країн, волю та право на самовизначення не купиш, їх можна лише вибороти та захистити.

День виборів для кожного громадянина – це власне поле бою, перемога на якому залежить виключно від принциповості та чесності вибору.

26 жовтня Ви обираєте не просто народного депутата, а майбутнє країни, майбутнє своє та своїх дітей. Захистимо Україну і пам'ять про її героїв!

Слава Україні!

Олександр Турченяк, кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №195

*передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100