реклама

реклама

Узимку в музичній школі в Христинівці та школі мистецтв у Верхнячці буде тепло: народний депутат Антон Яценко допоміг придбати та встановити твердопаливні котли.

Для викладачів та вихованців Верхняцької школи мистецтв (Христинівський район) перші міцні морози неприємним сюрпризом не стали – в навчальних класах тепло і затишно. Щоправда, так було не завжди. Маленькі музиканти та художники вправлялися в майстерності при кімнатній температурі, яка не радикально відрізнялася від погоди за вікном. Через брак коштів опалення вмикали раз на місяць. За словами директорки Лариси Цюк, взимку в навчальних аудиторіях із промерзлих стель звисали бурульки.

Проблему опалення вирішив Антон Яценко, який допоміг придбати та встановити твердопаливні котли

Проблему опалення вирішив Антон Яценко, який допоміг придбати та встановити твердопаливні котли


Проблему опалення вирішив народний депутат Антон Яценко, який допоміг придбати та встановити твердопаливний котел. 

– Сьогодні температурний режим у класах – 20-22 градуси, – розповідає Лариса Цюк. – Дітки почуваються комфортно. Грати на музичних інструментах, танцювати та співати в теплому класі незрівнянно краще. Тепер за здоров’я дітей, які опановують у навчальних аудиторіях різноманітні жанри мистецтв, батьки можуть не хвилюватися.

Тепер в класах тепло, а ще рік тому зі стель звисали бурульки

Тепер в класах тепло, а ще рік тому зі стель звисали бурульки


Народний депутат також допоміг придбати твердопаливний котел музичній школі в м. Христинівка. Через скорочення витрат газу на 30%, щоб «протягнути» весь опалювальний сезон викладачам і вихованцям музичної школи доводилося мерзнути в класах із ледь теплими батареями.

– Ідеться про найголовніше – здоров’я дітей. Крім того, нормального температурного режиму потребують й музичні інструменти. Від холоду вони виходять із ладу, псуються, – пояснює директор музичної школи Ірина Валюк. – Ми надзвичайно вдячні Антонові Володимировичу за те, що він відгукнувся на наше прохання і подбав про комфортні умови навчання для маленьких музикантів. Із власним котлом – тепліше.

матеріал надано прес-службою депутата

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100