Засновники та активісти всеукраїнського об’єднання «Черкащани» розповіли про сильні сторони своєї команди. Зокрема, член політичної ради ВО «Черкащани» Петро Душейко розповів журналістам, що представляє собою це політичне об’єднання і як воно створилось.

- Це об’єднання відмінне від інших. Воно Всеукраїнське, але немає керівництва зверху. Тобто, в ньому всі на місцях. Іще одна відмінність – наше  об’єднання не має лідерів. У нас рішення приймаються шляхом компромісів між людьми.

Також Петро Григорович розповів, якими мають бути представники ВО «Черкащани».

- Ми живемо в територіальних громадах, і для нас не важливо, хто якої політичної орієнтації. Для нас важливо, якою є ця людина. Це ті люди, які повинні вирішувати питання місцевого самоврядування. І відповідно, від того, які будуть ці люди, залежить, якою буде наша Черкащина.

Секретар ради черкаської обласної організації ВО «Черкащани» Олександр Коваленко розповів про підсумки опитування, що проводили активісти ВО «Черкащани» в усіх районах області.

- Опитано близько 25 тисяч жителів області, із них 10 тисяч із Черкас. Більше 50% людей підтримують ідею об’єднання черкащани в єдину політичну силу. Люди засвідчили, що хочуть бачити у ВО «Черкащани» лікарів, вчителів, підприємців, аграріїв, громадських активістів. Це, власне, ті люди, з яких і складається наше об’єднання.

Секретар політичної ради Анатолій Семинога висловив власні переконання, чому виборці підтримають «Черкащан».

- Ті партії, які сьогодні представлені у нашій владі, не відображають інтересів жодної громади. Це партії, які побудовані за лідерським типом, партії, в які вкладали гроші в основному олігархи і вони відстоюють інтереси тих олігархічних груп, які їх фінансують. Як показує європейська практика, сьогодні виникає абсолютна необхідність створення партії, яка будується на зверху, не з Київських кабінетів, а саме знизу.

Серед представників нового об’єднання і голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко. Вона наголосила: більшість простих людей обурюються, адже нічого в Україні не змінюється після того, як на майдані аванс довіри висловили нинішній владі.

- Центр не хоче чути людей, - цю думку з областей саме нам, «Черкащанам» доводиться обговорювати, формалізувати і направляти через сесію обласної ради, з проханням, щоб і рада, і президент, і кабінет міністрів дослухалась до нас, до людей, які безпосередньо живуть тут, бачать ці проблеми, розуміють, що далеко не все врегульовано на законодавчому рівні.

Крім цього, Валентина Коваленко згадала часи Партії регіонів, коли депутатів просто «заганяли» до провладної партії, і наголосила, що нічого з того часу не змінилось.

Секретар ради черкаської міської організації ВО «Черкащани» Павло Карась наголосив, що це перша політична сила в його кар’єрі, яка на перший план ставить не власні інтереси, а наявні проблеми.

Також секретар міського осередку «Черкащан» розповів, як вирішити питання з дорогами.


- Дуже просто. Поки місто буде платити за ямковий ремонт доріг – будуть ями. Платити потрібно не за ямковий ремонт, а за дороги без ям.

Крім цього Павло Карась розповів про своє бачення розвитку міста і порівняв Черкаси з одним з найбагатших міст у світі.

- Лише одне місто в світі має такий генеральний план як наше. Це місто Дубай. Але у нас немає нафти – в цьому і відмінність від Дубаю. Всі розуміють, що ніхто ці штучні острови будувати не буде. Потрібно терміново змінити генеральний план і потрібно йти розвитком Черкас не до Дніпра, а до Сміли. Туди де комунікації, де залізниця. Це абсолютно практичні речі, які можна вирішити досить швидко.

Щодо повного представлення команди кандидатів у депутати та кандидатів на міські, селищні і сільські голови, то їх прізвища громадськість дізнається після партійних з’їздів.

реклама

Коментарі  

 
+6 #13 Юрий 17.09.2015 21:53
Злости не хватает, ни одного комментария с хоть элементарным анализом прочитанного, такое ощущение что все кто пишет комментарии статью и не прочитали, и мозгом не пошевелили. Я даже не могу понять кто Вас люди нанял? Одарич? Радуцкий? Кто там у нас еще есть? (Германи Г.М. Ты к какому такому Пете обращаешся?, имя не можешь прочитать? ) Да будь хоть 100 раз я не прав, но ВО ЧЕРКАЩАНЕ, хоть поднимают эти вопросы, а не лавочки красят с песочницами, Тут хоть видно какую-то системность в мыслях!!!! Люди проснитесь, прошла пора гречки и порчей ерунды, нужно мобилизироватьс я и закатывать рукава всем вместе! Помогли б лучше людям!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Незворушний 08.09.2015 17:58
Ще один мертвонароджени й проект під вибори. Вже позабивали агітацією поштові скриньки. За чиї гроші гульня?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 Крук 08.09.2015 15:43
Латифундія об*єднується, незважаючи на прапори та попередню політичну приналежність.
Які тут можуть бути цілі, крім потуг по збереженню наявного стану речей?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Батрахоміомахія 08.09.2015 15:35
Цитую Газетяр:
Дві особи К на фото - явний баласт, який потягне на політне дно це об'єднання (та й будь-яке інше).

Щоб потягнути на дно, достатньо отого одного на К...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9   08.09.2015 15:12
Ну не Дубай. Зате багатющі запаси дубів, більші за поклади нафти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 Фотограф 08.09.2015 14:17
Шось не дуже весьолий пан Павло.
Мабуть припомнив як завзято стажувався у пана Тулуба, як той полюбляв слухати його ідьєї ... і заскучав :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 СЕЛЯНИН 08.09.2015 14:05
В 2012 оказалось за зубика А 300 грн нэ я брав
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 соціолог 08.09.2015 14:04
Подивитесь на результати голосування: більше 3 осіб в раду не пройде. Кожен голос "об`єднання ситих та брехливих" буде на вагу золота.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Турист 08.09.2015 14:01
Збіговисько черкаських латифундистів та їх маріонеток :D :lol: :D :lol: . Окрім скупки голосів - цим лихварям нічого не світить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Олександра 08.09.2015 13:59
Де БУлатецький? Якщо не побачу Миколи Івановича в ваших лавах - проголосую за інших!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100