реклама

реклама

На початку грудня лідери учнівського самоврядування Черкаської області взяли участь у Всеукраїнському зборі  лідерів на тему «Дитячі соціальні ініціативи – будуємо нову країну» в Києві. Захід відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України. Черкащину представляли учні Черкаської спеціалізованої школи № 28 ім.Т.Г.Шевченка Анастасія Пишна та Віталій Неділя, учениця Богуславецького НВК «ДНЗ-загальноосвітня школа імені М.О.Максимовича» Тетяна Батир.

IMG_20161201_210823

В столиці зустрілися близько 100 найактивніших обласних, районних, міських, селищних дитячих парламентів, рад, асоціацій, асамблей разом з координаторами, щоб поділитися досвідом діяльності, презентувати найцікавіші проекти та здобутки, спланувати подальшу діяльність. Кожна обласна делегація мала можливість розповісти про реалізацію власних волонтерських, соціальних, екологічних, культурологічних проектів та про співпрацю з органами місцевих самоврядувань.

Під час пленарного засідання презентація проектів відбулася за трьома напрямками:  «Екологічні проекти», «Проекти патріотичного спрямування» та «Соціальні проекти». Президент Ліги старшокласників Черкаської області Віталій Неділя презентував обласну акцію «Випробування мужністю: освітяни Черкащини на варті миру» та презентував книгу-проект «Шикувалися воїни світла».  Також лідери учнівського самоврядування мали змогу працювати в тренінгових програмах та інтерактивних локаціях з питань реалізації соціальних та благодійних проектів. Делегати нашої області активно брали участь у лідерській вечірці, тренінгах, іграх.

Прес-служба Черкаського інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100