реклама

реклама

Набір на нову спеціальність розпочнеться уже цьогоріч у Черкаському державному технологічному університеті.

fsr_large

- Ми готуватимемо працівників соціальних закладів, компетентних у питаннях фінансування соціального закладу, організаційній діяльності з планування, координації, регулювання взаємодії соціального закладу з органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями -  з питань, що стосуються діяльності, фінансування та соціального розвитку закладу, - зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор. – Наші випускники зможуть працювати у таких закладах та установах як Пенсійний  фонд,  Фонд  соціального  страхування  від нещасних   випадів   на   виробництві,   Фонд   соціального   страхування   з   тимчасової   втрати працездатності,  Фонд  захисту  інвалідів,  Центри  з  оформлення  субсидій,  Фонд  зайнятості,  соціальні служби  для  сім’ї,  дітей та  молоді, для  людей похилого  віку  та  інвалідів.

- Під час навчання наші студенти отримають знання щодо механізмів надання, методів нарахування та технології надання соціальної допомоги,  правового регулювання соціальної сфери, документаційного супроводу соціальної допомоги та інновацій в системі соціального захисту, - зазначила доцент кафедри економічної теорії та банківської справи Інна Журба. – Ми плануємо застосовувати у навчанні  тренінги, конференції, вебінари, дискусії, ділові, рольові та імітаційні ігри, здійснення соціальних проектів. Потенційна посада для нашого випускника по закінченню навчання – це інспектор  з  виплати  пенсій, інспектор з призначення пенсій, інспектор із соціальної допомоги,  інспектор-ревізор, страховий агент, державний інспектор, страхувальник, агент із зайнятості та трудових контрактів, фахівець державної  служби  зайнятості  з  найму  робочої  сили, статистичні  обліковці  та  конторські службовці, що займаються соціальними питаннями, тощо.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 232sw 08.02.2017 22:55
А ще на навчання по спеціальності 232 "соціальне забезпечення" в ЧДТУ виділяються ваучери центром зайнятості і є бюджетні місця
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Якраз, якраз 08.02.2017 20:40
Цитую Конкуренція:
До того ж в ЧДТУ будуть готувати філософів, музейних працівників та інших фахівців гуманітарної сфери. А ЧНУ в цей час почиває на лаврах.

Ну, насправді в ЧНУ ВЖЕ готують філософів (спец. "філософія", бакалавр, магістр), музейних працівників (спец. "історія та археологія" бакалавр, магістр, спец. "етнологія" магістр) та й інших "фахівців гуманітарної сфери" чимало :-) http://cdu.edu.ua/informatsiya/abiturientam/perelik-spetsialnostei.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 MICHAEL 08.02.2017 15:21
А що то за Центри з оформлення субсидій? Субсидії оформляються в управліннях соціального захисту населення по місцю проживання.Хочу також бути конторським службовцем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Конкуренція 08.02.2017 11:37
До того ж в ЧДТУ будуть готувати філософів, музейних працівників та інших фахівців гуманітарної сфери. А ЧНУ в цей час почиває на лаврах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100