реклама

реклама

Механізми отримання субсидій на опалювальний на неопалювальний сезони було доопрацьовано. Про це сьогодні, 19 червня, на ранковій нараді повідомила директор департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Оксана Мовчан, пише «Про головне».

b3b42551dc920f8ded0eda9fe4708d0d За новим механізмом було зменшено кількість документів, які повинна надати людина, звертаючись до органів соціального захисту. Для оформлення субсидії необхідна лише заява та декларація. У разі, якщо особа не зареєстрована, а винаймає житло, то потрібно надати договір про оренду. На наступні періоди уже зареєстрована субсидія буде перерахована автоматично, без звернення людини до органів соціального захисту.

«У разі, якщо виникли якісь зміни в обставинах, то людина, яка отримує субсидію повинна звернутися протягом одного місяця, коли ці зміни відбулися до органів соц. захисту. Зокрема, хтось зареєструвався, або знявся з реєстрації, змінив статус, тобто став пенсіонером, або оформив інвалідність. Також, якщо зробили перехід із централізованого опалення на індивідуальне», – повідомила пані Мовчан.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Цирк 19.06.2017 22:00
Всі ці субсидії - це гра в наперстки з малозабезпечени ми громадянами. Журналісти, поцікавтеся, скільком тисячам людей було призначено в розмірі 0 гривень 0 копійок? А такі є, особисто знаю три родини. Їм нічого не заплатили за весь опалювальний сезон. А скільком заплатили лише за три місяці, а потім після перерахунку ще й частину грошей зняли? А у склькох субсидіїпозніма ли, бо розмір доходів перевищував на 20-30 гривень? Тому те, що залишили одну заяву, ні на що не впливає. Грошей нема і сподіватися на державу не варто. Вона дбає лише про суддів і депутатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100