реклама

реклама

25 червня в Одесі відбувся напівмарафон у рамках проекту «Переможці». Участь у забігу взяв і ветеран РУВ свободівець із Черкащини Вадим Мазніченко.

Вадим Мазніченко біг напівмарафон заради спортивного протезу для ветерана РУВ

Дистанцію Вадим Мазніченко пробіг спільно з партнером до кінця. Попри втрачені на війні, у бою під Старогнатівкою, кінцівки ноги та руки, свободівець уже неодноразово брав участь у забігах. Минулоріч Вадим Мазніченко був у числі перших українців, що бігли десятикілометрову дистанцію в США на традиційному марафоні морської піхоти. І вже у рамках проекту «Переможці» двічі, у Києві та Одесі, ветеран пробіг дистанцію на підтримку Миколи Полторака.

Організатори проекту «Переможці» повідомляють, що збирають кошти на спортивні протези багатьом тяжко пораненим військовим. Це відбувається у формі спеціальних благодійних бігових напівмарафонів Run Ukraine. Це забіг на коротку дистанцію у 2 кілометри, участь у якому може взяти кожен. Половину коштів, зібраних при реєстрації, перерахують на благодійну мету. Наразі на зібрані кошти виготовлять сучасний спортивний протез для Миколи Полторака,

Вадим Мазніченко закликає всіх небайдужих українців підтримати побратима, який не впав у зневіру й мріє підкорювати нові вершини заради України. «Коли у мене були ноги цілі, я не бігав. А коли втратив ногу, то мені стало сумно, що я не можу бігти. Попросив мені зробити біговий протез. І коли отримав його, одягнув вперше і почав бігти, майже не заплакав. Настільки був щасливий. Мені близька проблема хлопців, які втратили кінцівки, тому я намагаюся максимально долучатися до ініціатив, які їм допомагають» − заявив Вадим Мазніченко.

Зробити внесок для виготовлення спортивного протезу для Миколи Полторака можна зробити за посиланням: http://www.peoplesproject.com/peremozhci/, інформує прес-служба партії

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100