реклама

реклама

Про Форекс чули багато інтернет-користувачів, оскільки реклама брокерів або дилінгових центрів активно транслюється по всій Всесвітній павутині. Незважаючи на це, далеко не всі знають, що таке Форекс, і яким чином з його допомогою можна заробити. Ми хочемо розповісти про основні засади валютного ринку і про те, як можна досягти успіху в трейдерстві.

Форекс є міжнародним валютним ринком. Якщо це ринок, то там відповідно, можна що-небудь купити і продати. В цьому і вся діяльність трейдера, який одну валюту купує дешевше, щоб згодом продати її дорожче. Можна продати валюту, яка подорожчала, сьогодні, завтра чи через рік. Це залежить від стратегічного плану кожного з учасників ринку. Саме різниця між сьогоднішньої і завтрашньої вартістю певної валюти і стане реальним прибутком трейдера.

Щоб досягти успіху на Forex UK, безумовно, треба працювати, а не грати. Можна вважати Форекс і грою, але тільки в цьому випадку доведеться покладатися лише на удачу, а це нераціонально і небезпечно, оскільки можна втратити все вкладене в одну мить. Потрібно домагатися збільшення заробітку планомірно, дотримуючись певної стратегії інвестування. Крім цього, просто необхідно бути в курсі всіх новин в економічному плані, необхідно стежити за графіками падіння і підвищення вартості валют, металу та інших фінансово-інвестиційних інструментів.

Бажано для початку використовувати так званий демо-рахунок, щоб звикнути до роботи терміналу та зрозуміти основи діяльності трейдера, ознайомитись з різними індикатора, наприклад, CCI indicator. Через кілька тижнів або місяць можна почати вкладати власні реальні гроші в Форекс.

Всі операції на валютному ринку Форекс потрібно робити розумно, холоднокровно. Не можна піддаватися своїм емоціям, адже вони можуть перешкодити прийняти правильне рішення, засноване на достовірній інформації, статистичних даних і прогнозах фахівців. При цьому не варто розраховувати на те, що вам вдасться швидко збагатитися, оскільки для цього доведеться сильно ризикувати, а значить, шансів не досягти успіху буде також значно більше, ніж стати успішним трейдером.

Отже, якщо ви вирішили досягти успіху на Форекс, то вивчайте на цей рахунок матеріали, знайдіть найбільш надійний дилінговий центр, через який можна буде успішно і безпечно працювати в якості трейдера, а потім приступайте до роботи.

Реклама*

 

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 prof 25.07.2017 10:40
прочесть хорошую книгу

Основы стохастической финансовой математики. Том 1. Факты, модели А. Н. Ширяев 0.000 Издательство: МЦНМО
Подробнее на livelib.ru:
https://www.livelib.ru/work/1001874153-osnovy-stohasticheskoj-finansovoj-matematiki-tom-1-fakty-modeli-a-n-shiryaev

и вперед зарабатывать!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 toten 25.07.2017 10:09
"Як досягти успіху на ринку Форекс?"
- платно обучать новых "брокеров"
- ну конечно зарабатывают владельцы банков и торговых площадок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Регіональна Тальнівщина 24.07.2017 23:11
На БАДах і гербалайфі можна швидше піднятися. А там гляди і в партію візьмуть, якщо не в ПРиБЮТ, то до Саакашвілі точно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Пенсіонер 24.07.2017 21:02
А згодом тут буде реклама магів та провидець..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Антон 24.07.2017 16:29
Не прячьте ваши денежки по банкам и углам, несите ваши денежки на поле чудес в стране дураков.

Реклама*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Лохотрон 24.07.2017 16:20
Вже кухарки управляли державою. Не ведіться на рекламу. Щоб вдало торгувати потрібно років 5-7 вчитися та й то брокери мінус ловлять. А тут через 2-3 місяці ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100