реклама

реклама

Благодійни фонд, який діє у мережі супермаркетів «Деликат», вкотре передав зібрані кошти адресатам. Протягом місяця відвідувачі супермаркетів могли пожертвувати певну кількість грошей. Спеціальними кошиками обладнані каси мережі супермаркетів «Деликат».

Як розповів генеральний директор мережі «Деликат» та директор благодійного фонду Денис Буря, цього місяця фонд разом із небайдужими черкащанами зміг допомогти 46 пенсіонерам.

- Цього місяця ми збирали кошти для пенсіонерів, які потребують допомоги. Змогли зібрати понад 28 тисяч гривень. Цю суму поділили порівну між 46 пенсіонерами. Зрештою вийшло по 600 гривень на людину. Ми щоразу намагаємось охоплювати якомога більшу аудиторію, хочемо допомагати більшій кількості людей. При чому, це не тільки пенсіонери, а також і молоді люди та діти, які мають тяжкі хвороби, - розповів Денис Буря.

За його словами, благодійний фонд «Деликат» є молодим фондом, але вже спромігся допомогти 60-ом людям, серед яких троє онкохворих та 57 пенсіонерів.

Наступного ж разу у мережі супермаркетів збиратимуть кошти для чотирьох онкохворих людей.

Засновник мережі супермаркетів «Деликат» депутат Черкаської міськради Руслан Петрик розповів про майбутній розвиток фонду.

- Незабаром ми відкриваємо новий магазин в районі Митниці на вулиці Героїв Дніпра. Там також будуть встановлені такі скриньки і люди також зможуть жертвувати кошти, - розповів Руслан Петрик.

Благодійна акція діє під слоганом «Ваші дрібні гроші для когось не дрібниця». Засновник мережі супермаркетів Олег Хелетій подякував небайдужим черкащанам за доброту.

- Я хочу подякувати всім, хто не залишається осторонь життєвих складнощів інших людей і допомагає, жертвуючи кошти. Для тих, хто їх дійсно потребує, це дуже важливо.

За словами пана Олега, незабаром фонд планує встановити скриньки у супермаркетах, що знаходяться в Червоній Слободі та Смілі.

Черкаський пенсіонер 81-річний Микола Карпєлін говорить, що кошти, які для нього зібрали черкащани, він використає на придбання ліків, адже страждає гіпертонією.

- Постійно болить голова, потрібні кошти на уколи. Один укол коштує 78 гривень. А в місяць їх треба два-три, щоб підтримувати нормальний тиск в організмі, - говорить пан Микола.

Пенсіонери, які отримали допомогу від черкащан, вдячні фонду і небайдужим людям. Говорять, що для них, навіть найменша допомога дуже важлива.

На гарячу лінію фонду можна звертатись за телефоном: 0960330505. А на сайті благодійного фонду "Деликат" можна відправити допомогу одним кліком.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 федор принципиальный 03.08.2017 08:26
Практически вернули пенсионерам их же грошики,не поднимайте,а снижайте ежедневно цены на продукты-это будет похоже на реальную,а не надуманную помощь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100