Для сучасної жінки сумка значить набагато більше, ніж звичайний аксесуар. Завдяки їй у будь-який час та у будь-якому місці багато корисних дрібничок знаходиться під рукою. Інколи чоловіки жартують, що жінка з сумкою не пропаде навіть на безлюдному острові. І у цьому жарті є доля істини.

31671-1

Обираючи сумочку, потрібно враховувати багато деталей. Особливо це стосується аксесуарів на кожен день. Вони повинні бути універсальними, стильними та практичними. Як раз такі жіночі шкіряні сумки можна знайти на сторінці https://mrsumkin.com.ua/katalog/sumki/zhenskie-kozhanye-sumki.

Зараз асортимент сумок настільки великий, що іноді жінці стає важко обрати оптимальну модель для щоденного використання. Даємо 5 порад, які швидко допоможуть вирішити цю проблему.

Пам’ятайте про стиль та призначення

В першу чергу визначте, куди ви найчастіше будете ходити з сумкою, що ви збираєтеся у ній носити та з яким одягом поєднувати. Для прогулянок та походів у магазини підійдуть великі сумки, які можна носити на плечі. Для роботи доречніші класичні моделі.

Врахуйте всі нюанси, обираючи розмір

Сумка для повсякденного носіння може бути невеличкою чи місткою. Все залежить від вашого стилю, способу життя та від того, скільки речей ви звикли носити з собою. Аксесуар оптимального розміру — це той, у який вміщається комплект необхідних речей і при цьому залишається ще трохи вільного місця.

Крім того, потрібно враховувати особливості фігури. Тендітним та невисоким жінкам краще обійтися без великих та об’ємних моделей, максимальний розмір сумки у цьому випадку — формат А4. Пропорційно та гармонійно виглядають вироби середнього розміру.

Дізнайтеся, що всередині

Жінкам, які полюбляють порядок у всьому, підійде сумка з великою кількістю кишень та відділів. Для тих, хто не надає великого значення підтриманню ідеального порядку в сумці, гарним рішенням буде простіша модель з одним-двома відділеннями. Але наявність декількох зовнішніх кишень обов’язкова.

Оберіть доречний колір

Пам’ятайте, чорний вже давно не є універсальним кольором. Для повсякденних образів стилісти радять обирати сірі, коричневі, кремові та всі пастельні відтінки. У тренді цього сезону приглушені темні кольори: від синього до бордового. При виборі кольорової гами вже не актуально орієнтуватися на колір взуття.

Зробіть ставку на якість

Кожен, хто купує нову річ, хоче, щоб вона була якісною та прослужила як можна довше. С цією метою орієнтуйтесь на декілька показників:

  • Матеріал. Натуральна шкіра — безпрограшний вибір. Вироби зі шкіри мають набагато довший термін експлуатації, ніж їх родичі із неякісних замінників.
  • Неякісні ручки та ремені. Перевіряйте міцність цих деталей. Підбирайте довжину ручок, яка підходить саме вам. Уникайте тонких ременів: вони будуть врізатися у шкіру та викликати дискомфорт.

Обирайте один з найважливіших жіночих аксесуарів правильно. Ці поради допоможуть швидко скласти портрет вашої ідеальної сумки на кожен день.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Такі справи 27.09.2017 16:14
Тема не розкрита, оскільки не написано про путівник пошуку речей у сумці та як покласти до сумки три цеглини, не змінюючи форми :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100