реклама

реклама

Про це лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко заявив у своєму виступі з трибуни Верховної Ради під час розгляду проекту Державного бюджету на 2018 рік у першому читанні.

768bbac2a5c35a160dea1afea88cd9e5

Він підкреслив, що фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ виступає проти законопроекту, запропонованого урядом, тому що вважає його несправедливим. «В умовах, коли 60% населення країни знаходяться за межею бідності, в проекті бюджету різко зростають видатки на силові структури. Йде збільшення фінансування в рази центральних органів влади, таких як Кабінет міністрів, Адміністрація президента, Верховна Рада, і силових структур – прокуратури, СБУ, поліції, прикордонників, всіх, за виключенням соціальних потреб населення країни», - зазначив політик.

«Збільшення фінансування соціальних потреб громадян України на 4% з урахуванням навіть офіційного рівня інфляції 7%, який закладається урядом, – це фактично зменшення фінансування всіх соціальних програм, які важливі для людей», - підкреслив Юрій Бойко.

Парламентарій акцентував, що фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ буде відстоювати свій варіант бюджету, який був запропонований Бюджетному комітету. «Ми будемо наполягати на зменшенні комунальних тарифів вдвічі, і відповідним чином збереженні 28 млрд грн субсидій, на врахуванні додаткових доходів бюджету за рахунок реальної інфляції, яка буде на рівні поточного року – 14%, а також на зменшенні фінансування силових структур», - зазначив лідер опозиціонерів.

«Ми вважаємо, що це буде справедливо для людей. Це буде бюджет для людей, а не для чиновників, що пропонується сьогодні», - резюмував Юрій Бойко.

Матеріал наданий прес-службою партії

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Изя 15.11.2017 14:08
Бойко и весь так называемый оппо блок-ПНХ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100