реклама

реклама

Арматура та бетон — основні компоненти каркаса будівлі від фундаменту до покрівлі. Від їх якості залежить загальна міцність споруди та її довговічність.
38686-1

У компанії Комбінат Буд Сервіс розповіли, як правильно вибрати арматуру, які види арматури застосовуються в будівництві, а також, як вибрати надійного постачальника будівельної арматури.

Будівельна арматура буває двох типів:
Робоча. Відрізняється характерною ребристістю. Застосовується в якості елемента, який перешкоджає руйнуванню конструкцій при надмірних навантаженнях на розтяг. Може використовуватися в різних вузлах і елементах будівлі.
Монтажна. Арматура невеликого діаметру з гладкою поверхнею. Становить основу просторового скелета будівлі.

Велика частина арматури, яка застосовується в Україні, сталева. Останнім часом в будівництві набуває популярності арматура зі скловолокна, хоча більшість будівельників віддають перевагу класичним сталевим виробам.

Прокат, використовуваний в якості арматури, має безліч діаметрів і розділяється на дротяний (від 3 до 5 мм) і стрижневий (від 6 до 80 мм). Також існує арматура, яку можна варити і та, яка призначена для фіксації дротом.

У приватному будівництві застосовується як дротова, так і стрижнева арматура. Там, де не потрібно зчеплення з бетоном, застосовують гладку арматуру невеликого діаметру. У конструкціях, на які бувають різні навантаження, використовують стрижневу арматуру з кільцевих, серповидним і змішаним типом профілю. Вона забезпечує зчеплення з бетоном і перешкоджає деформації несучих частин будівлі.

Вибір залежить від конструкції фундаменту, плит перекриття та ін. Все частіше монолітно-каркасні технології застосовуються в котеджному будівництві: залізобетонний каркас будівлі заповнюють більш легкими матеріалами (пінобетонні блоки, цегла та ін).

Купувати арматуру краще у перевіреного постачальника. Металобаза в Києві, яка може запропонувати повний сортамент будівельної арматури — компанія Комбінат Буд Сервіс.

В асортименті компанії, крім арматури, представлений металопрокат різних типів, сталевий лист, зварені і гарячекатані чорні, оцинковані і емальовані труби, та багато іншого.

Консультанти компанії допоможуть не помилитися з вибором продукції та нададуть необхідну консультацію по телефону, email або в офісі.

Контакти:
01013, г. Киев, вул. Будіндустрії, 5, оф. 315
+38 (044) 379-21-45
+38 (044) 379-23-71
http://www.budkombinat.com.ua
*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100