реклама

реклама

Після входу в квартиру ми відразу ж потрапляємо в передпокій, і від того, наскільки продумано і стильно вони облаштовані залежить загальне сприйняття інтер'єру квартири.

56951-1

Куди важливіше те, що це багатофункціональне і часто відвідуване приміщення. Це означає, що тут повинні бути суміщені комфорт і функціональність, що дуже складно зробити в умовах маленької квадратури. Тому потрібно дуже продумано підходити не тільки до підбору меблів, але і до інтер'єру вітальні в цілому.

Оформлення передпокою продиктовано в першу чергу трьома моментами:

• власним перевагам господарів,
• загальною стилістикою квартири,
• виділеного з сімейного бюджету кошторису.
Інтер'єр передпокою не повинен дисонувати з оформленням квартири в цілому, але є деякі загальні принципи підходу до облаштування саме передпокоїв.

Оформляємо стіни, стелю та підлогу

Оформляючи стіни, потрібно пам'ятати, що в передпокої вони найчастіше піддаються ненавмисно фізичного впливу, а значить нерідко брудняться. Тому бажано використовувати шпалери, що миються. Можливий варіант, коли в передпокоях будуть панелі з дерев'яною або пластикової вагонки або з плит під штучний камінь. Панелі - досить практичне рішення, але вони візуально вкорочують стіни, тому не дуже підійдуть для стандартних прихожих. Хоча якщо вона вузька і повздовжня, можливе застосування панелей - ідеальний варіант.

Непогано використовувати шпалери під фарбування - тоді можна не тільки періодично реставрувати забруднені стіни, але і за бажанням змінювати кольорову гаму приміщення. Це ж стосується і декоративної штукатурки.

Відносно кольору, потрібно підібрати оптимальний варіант між прагматичністю (не дуже маркий) і візуальним простором (що виключає застосування темних тонів).

Що стосується підлоги, однозначно протипоказано використання килимів і доріжок: це не практично і візуально обтяжить невелике приміщення. Найбільш оптимальним буде використання простого в догляді лінолеуму, забарвлення якого повинна гармоніювати з кольором стін. Краще підібрати лінолеум зі злегка «недоладним» малюнком - на ньому не помітні будуть плями бруду, незмінні в дощову погоду.

Стелю краще зробити натяжною глянцевою - дзеркальний ефект візуально збільшить кімнату.

Меблі для передпокою кімнати

У передпокої обов'язково повинні бути:

• відкрита вішалка,
• полиця для взуття.
Прекрасно, якщо є місце для систем зберігання одягу (шафа), взуття, пуфа для взування. Дуже зручні комбіновані корпусні комплекти, що поєднують відкриті полиці, вішалки, навісні шафки і системи зберігання. З їх різноманітністю ви можете ознайомитися в MebShopюkiev.ua. Якщо не дозволяє планування і площа, можна зупиниться на модульних меблях - тоді ви зможете самі визначитися який з елементів вам необхідний і де його розмістити.

Зручно використовувати багатофункціональну, розкладні меблі або меблі-трансформер. Це дозволить заощадити площу і не обмежувати себе в функціоналі меблів для передпокою.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Лис 16.04.2018 18:10
потом к нему у передпокій
вошел наверное жених
ну или как их называют
у них
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100