реклама
Sucurity Police

реклама

У перший день літа до Канева завітав голова обласної організації Аграрної партії України, депутат Черкаської обласної ради Віктор Полозов з добродійною місією. У День захисту дітей він зустрівся з канівською дітворою, соціальними працівниками, освітянами, волонтерами, а також вручив квитки новим членам партії.

Полозов червень1

У святково прикрашеному залі Центру реабілітації для дітей з інвалідністю зібралися діти, їхні батьки, працівники. Кілька десятків юних канівців вважають Центр другою домівкою. Тут вони проходять курс медичної реабілітації, спілкуються, займаються творчістю. Щодо облаштування Центру, то в основному розраховують на допомогу благодійників.

Як добрих друзів і бажаних гостей, діти і дорослі зустріли Віктора Полозова, редактора газети «Діалог» Ніну Жук, голову місцевого штабу Аграрної партії України Галину Москаленко. Зустріч вийшла теплою і щирою. Гості подарували дітям святковий торт, а юні артисти порадували піснями, грою на піаніно, віршами, гуморесками. Віктор Олександрович знову зробив свій внесок в облаштування Центру реабілітації – вручив сертифікат на придбання функціонального столика. Крім того, коли гість довідався, що в юних артистів нема мікрофона, пообіцяв, що протягом десяти днів він виправить цю ситуацію, подарує мікрофон, щоб дитячі голоси звучали голосно і радісно. До речі, саме у День захисту дітей у сина Віктора Полозова був день народження. Тому він, як люблячий батько, з особливою ніжністю пригортав і чужих дітей.

Ще одна установа міста Канева, де добре знають Віктора Полозова – Територіальний центр з обслуговування соціально незахищених верств населення. Наразі дванадцять соціальних працівників обслуговують 231 особу. Це немічні, самотні люди, котрим понад 80 років, і вони потребують сторонньої допомоги. Найстаршій бабусі – 98 років. Гості зауважили, що приміщення денного стаціонару, куди вони завітали, помітно покращало з часу попереднього візиту Віктора Полозова. Проведений за його кошт ремонт нині тішить свіжістю, світлими кольорами, естетикою. Присутні на зустрічі соціальні працівники дякували Віктору Полозову за допомогу. У свою чергу гість зауважив:

- Я схиляю голову перед вашою важкою, але дуже потрібною багатьом людям працею. Розумію, що це важко і морально, і фізично – дбати про немічних і бідних. Але, на жаль, нині ми живемо у такому суспільстві, у такому світі. Ми хочемо його змінити. Для цього до влади повинні прийти чесні люди, які займаються не пустою балаканиною про світле майбутнє, а працюють вже сьогодні. Вважаю, що найголовніше – це підняти економіку. На власному прикладі переконуюся, наскільки це непросто у теперішній ситуації. Але однодумці об’єднуються, стаючи потужною силою.

Для кількох працівників міського Терцентру перший день літа запам’ятається особливою подією – голова Черкаської обласної організації Аграрної партії України Віктор Полозов вручив їм партійні квитки. Лави партійців поповнили також кілька працівників освітянської ниви.

Не вперше Віктор Полозов зустрічається і з канівськими волонтерами із Центру допомоги Армії. Цього разу зустріч була також невимушеною і щирою. Волонтер Наталія Шульга розповіла, що вони працюють вже четвертий рік, відправляють бійцям на Схід виготовлені ними сітки, каремати, подушечки та інші речі. Розповіла, що за раніше виділені Віктором Полозовим кошти волонтери придбали сітку, її сплели і відправили на Східний фронт. Цього разу виділені добродійником кошти також підуть на добрі справи.

Лариса Зелененко

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100