реклама

реклама

7 червня у Черкасах відбувся черговий тріумф української науки –відкриття особливого Науково-дослідного інституту «Інститут здоров’я рослин» («CropCareInstitute»). Засновником «Інституту здоров’я рослин» є вітчизняний лідер з виробництва високоякісних засобів захисту рослин та мікродобрив ГК «UKRAVIT».

–«Інститут здоров’я рослин» – це єдина складова частина великої корпорації «UKRAVIT»; це  – бренд якості компанії з виробництва засобів захисту рослин та мікродобрив, – наголошує керівник комерційного департаменту «Укравіт Агро»Олександр Лапа.

100_4178

«Інститут здоров’я рослин»– унікальний проект, над яким працювали найкращі українські та зарубіжні вчені, та який дозволить українським аграріям будувати свій бізнес на основі інноваційних наукових технологій. Масштабний комплекс поєднує фундаментальні та галузеві дослідження, агробіологічний сервіс та навчально-наукову роботу.

– В основі концепції Науково-дослідного інституту лежить об’єднання потужної бази обладнання,бази людських знань та чіткого усвідомлення нагальних потреб АПК,– зауважує старший науковий консультант «Інститут здоров’я рослин» Володимир Маліновський. – Відкриття такого інституту дає чудову можливість інтегруватися в міжнародну науку.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Шарафутдінов Еркін. 09.06.2018 19:18
Для аграріїв з великими площами обробітку це добре. Два моменти- щоб це не було рекламою тільки певних препаратів,у той час як є кращі, і не забувати дрібних городників,які зараз купляють неякісні препарати захисту рослин що практично не діють і мають аграрну безграмотність
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Чё только не придумают 08.06.2018 17:10
Лиш бы получить финансирование и не работать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100