реклама

реклама

Із серпня 2018 року жителі Кам’янщини та Смілянщини мають можливість слухати програми нового місцевого мовника – “Радіо Мрія”.

40255931_134794247457987_1996306348278546432_n

Ідея створення нової FM-радіостанції є більше вимогою часу. Раніше тут працювало дротове радіо, яке застаріло як морально так і технічно, а використання сучасних технологій дає радійникам значні можливості в ефективності та спроможності в досягненні головної мети – інформуванні своїх слухачів.

Враховуючи фінансову можливість створення радіостанції, перевага була надана приватному інвестору, котрий виявив зацікавленість і згоду фінансувати проект протягом певного періоду.

Команда фактично сформувалася з працівників колишньої редакції Смілянського міськрайонного радіо, котрі у вересні 2017 року звільнилися з роботи через негаразди пов’язані з фінансуванням засновниками. До цієї команди долучилася й молода амбітна молодь котра прагне самореалізуватися  в царині радіо.

Назва радіостанції “Радіо Мрія” виникла від самої мрії про FM –мовлення. Враховуючи попередній досвід роботи у сфері радіомовлення, вони позиціонують себе як місцева, сімейна радіостанція, де транслюються програми переважно місцевої тематики.

«У залежності від нашої спрямованості на розважально-інформаційний формат ми й акцентуємо на цьому увагу наших слухачів. Це місцеві та світові новини, ранкові, денні ефіри та розважальні програми. Що стосується місцевих радіостанцій то не можна сказати, що їх у нашому регіоні мало. Кожен слухач може обрати її на свій смак. А щоб не загубитися у їх розмаїтті  “Радіо Мрія” працює над своїм стилем, способом подачі матеріалів, оперативністю, неупередженістю та об’єктивністю», - запевняє колектив радіо.

Про прибутковість говорити ще рано, адже вона приходить із визнанням слухачів, їх довірою до радіостанції та бажанням слухати.

А слухати радіо можна в мережі Інтернет, на сайті радіомрія.укр та на частоті 100.4 FM.

«Аудиторію шукаємо серед різних верств населення. Намагаємось бути цікавими для всіх, хоча це досить складно. Щодо радіостанцій на які хотілося б рівнятися, то вони звичайно є. Але ми знаємо й приказку “не сотвори собі кумира”. І, звичайно, скромно хочемо, щоб рівнялися на нас. Наповнення ефіру у нас відбувається згідно ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Маємо 24 години  власного мовлення з яких - 15 годин власного виробництва», - запевняють на радіо.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Гроші 02.10.2018 19:30
Хто ж цей приватний інвестор, котрий виявив зацікавленість і дав згоду фінансувати проект "протягом певного періоду"? Недешева забава. Але в період перед виборами інвестору може бути корисною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100