реклама

реклама

Кожний п’ятий житель Черкащини має власну картку «Універсальна» ПриватБанку. Із 500 тисяч осіб економічно активного населення нею користується більше половини.

1

Ці цифри назвав під час учорашньої прес-конференції директор Черкаського головного регіонального управління Віктор Шуршин.

– Картка «Універсальна» дозволяє клієнту здійснювати маже всі фінансові операції, які пропонує ПриватБанк, – наголосив Віктор Олександрович. – Ми позиціонуємо цю картку як основний інструмент роботи фізичної особи з банком.

За словами керівника установи, з початку цього року на Черкащині встановлено кредитних лімітів на суму понад 200 млн грн (загалом за весь час – на суму понад 1,5 млрд грн). Карта «Універсальна» допомагає клієнтам отримувати доступ до інших продуктів банку – Миттєвої розстрочки, Швидких грошей, Оплати частинами тощо.

Сьогодні, напередодні Чорної п’ятниці 23 листопада, особливо актуальною є послуга Оплата частинами, яка дозволяє клієнтам без жодних передплат розтягувати оплату за придбаний товар на термін до двох років.

Нагадаємо три правила, які допоможуть зекономити на комісії за карткою «Універсальна».

Правило 1. Платіть безготівково. Банк не бере жодної комісії за розрахунки карткою «Універсальна» будь-де, де є термінал, а також у Приват24 (квитки, комуналка, їжа тощо). При оплаті карткою в магазинах комісія не стягується, а за зняття кредитних коштів через банкомат доведеться заплатити 4% від суми, що знімається.

Правило 2. Великі покупки робіть 1-го числа. Так матимете аж 55 днів на повернення грошей.

Правило 3. Повертайте до 25-го числа все, що витратили минулого місяця. При цьому не важливо, чи витрачали ви щось у поточному – повернути потрібно тільки за минулий.

Кредитна карта – завжди вигідніше, ніж розстрочка. Реальна процентна ставка на картці вдвічі нижче, ніж у споживчих кредитів або кредитів готівкою. До того ж, у ПриватБанку є програма лояльності «Бонус Плюс», що дає можливість отримувати бонуси до 20% за кожну покупку.

Зберігаючи свої гроші на картці «Універсальна», клієнт отримує 7% річних на залишок понад 100 грн. Для цього досить активувати депозитну функцію в банкоматі ПриватБанку або у Приват24(privat24.ua) в меню «Мої рахунки».

Зазначимо, що роздрібний бізнес обіймає в кредитуванні ПриватБанку близько 70 відсотків. ПриватБанк – визнаний банк №1 в роздрібному бізнесі, він також найуспішніший платіжний банк в Україні.

За 10 місяців поточного року Черкаське регіональне управління ПриватБанку вклало в економіку області 806 млн грн. Це майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період торік. А наступного року планується збільшити цю цифру ще вдвічі.

Безымянный

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100