реклама

реклама

Саме так відповів голова Черкаської обласної організації Аграрної Партії України Віктор Полозов на запитання журналістів, чому він став одним із головних спонсорів Чигиринського Фестивалю Святого Миколая. Щоправда дорослих на заході, котрий відбувся минулими вихідними, теж було дуже багато.

08_05

Крім місцевих жителів на свято до невеличкого козацького містечка з`їхалися гості з усіх областей України. А разом із ними й народна артистка України Марія Бурмака, популярні співачки Tiana Roz, Маріанна Гавриш, юна талановита зірочка Софія Роль, а ще відомі рок-гурти «ЯРРА», «Шосте чуття», «Сонце в кишені», «July».

08_01

Розпочався фестиваль із урочистої ходи - параду зірок Святого Миколая. Хто тільки не йшов у довжелезній шерензі - і сучасні «Чудотворці», котрі з`їхалися до засніженого Чигирина на свій зліт, і веселі музиканти, і циркачі на ходулях, і народні колективи в національних костюмах, і колоритні молодички в яскравих квітчастих хустках, і вусаті козаки в добротних жупанах. За дітвору годі й говорити! Серед неї й Янголи з білосніжними крилами, й сніговики з сніжинками, і казкові гноми в червоних ковпачках, і ведмежата із зайчатами, і, звичайно, коза, бо як же без неї? На сцені з ранку до вечора пісні, колядки, щедрівки, запальні хороводи.

08_03

Цілих три години тривав Всеукраїнський конкурс міні-мюзиклів, головою журі якого на запрошення організаторів заходу став Віктор Полозов. А біля резиденції Святого Миколая серед ярмаркових яток із всіляким новорічним крамом яблуку ніде впасти! Бажаючих віч-на-віч поспілкуватися з «Чудотворцем» не перелічити. На протилежному боці - каруселі, гойдалки, дитячий потяг із вагончиками у формі каченят.

08_02

А далі знову ятки, але вже із наїдками та гарячим вином. Шашлик, хачапурі, вареники, апетитна домашня ковбаса, пиріжки, млинці... Запечені на грилі грибочки, томати, перець, цибуля, качани кукурудзи... Чай із медом, ароматна кава, лимонад...Чого тільки немає! Ароматно! Смачно! Весело! Кругом сміх, веселощі, радість! І серед усього цього гаміру зелені кульки та яскрава зірка з логотипом Аграрної партії - єдиної політичної сили, яка взяла участь у святковому дійстві.

08_06

- Сьогодні Україна переживає важкі часи, але це не означає, що люди не заслуговують на відпочинок. Навпаки, ми повинні саме зараз демонструвати всьому світові, що українців не можна зламати й поставити на коліна, - прокоментував подію Віктор Полозов. - Наші воїни за те й стоять сьогодні на смерть на Сході держави, щоби їхні матері, сини й доньки були щасливими. Якщо ми хочемо побудувати багату й незалежну Україну, то ми просто зобов`язані дбати про дітей. Бо те, що вони наше майбутнє - зовсім не банальна фраза, а реальна. Тому я завжди підтримую і буду підтримувати такі проекти й вдячний організаторам фестивалю за те, що долучився до такої хорошої справи.

08_04

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Не за АПУ 18.12.2018 17:37
Добро роблять, не рекламуючи його.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100