реклама

реклама

Успіх Аграрної партії на нещодавніх виборах до об’єднаних територіальних громад (вона ввійшла у трійку лідерів) став несподіванкою для суспільства, але не для самої партії.

Полозов Про це в коментарі «Прочерку» заявив голова обласної організації АПУ Віктор Полозов.

– Для нас цей успіх абсолютно закономірний, оскільки ідеологія АПУ дуже близька українцям, – наголосив Віктор Олександрович. – І саме тому з кожним роком кількість наших прихильників збільшується.

За його словами, запорукою виборчого успіху партії стала наполеглива робота з людьми, яким активісти політичної сили доносили свою позицію щодо шляхів розбудови країни.

– На відміну від інших партій, ми не плямували свою політсилу підкупами і обливанням брудом своїх опонентів. І вкотре переконалися, що обрали правильний шлях. Держава втомилася і від зовнішньої, і від внутрішньої війни. Від нечесності й популізму політиків. Від бідності. Від брехні. Народ прагне перемін і влади, яка будуватиме, а не руйнуватиме країну, – заявив Віктор Полозов.

На його думку, на Черкашині нещодавні вибори були найскладнішими – й не тільки тому, що відбувалися аж у 27-ми громадах.

– У боротьбі проти аграріїв консолідувалися найпотужніші олігархічні сили країни, які намагалися не втратити свій вплив на органи місцевого самоврядування. Проте більше 12 відсотків виборців підтримали наших однопартійців і ми, як і торік, увійшли в трійку переможців. Довіра народу до нас зростає, і я переконаний, що разом нам вдасться реалізувати програму АПУ і втілити в життя нашу спільну мету – зробити Україну щасливою, багатою і по-справжньому незалежною, – упевнений Віктор Полозов. – Дякую всім, хто пліч-о-пліч із нами йде до перемоги. Разом ми сила, яку не здолати!

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 . 31.12.2018 19:54
Цитую 12. процентов:
Впереди — ...... Виктор Полозов!
Всёравно, щас аграрий забашляет и камменты закроют.

Навлряд із закриванням коментів тупИть персонально сам Полозов - швидше за все, тупИть його прес-служба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Гордей 31.12.2018 03:24
А никто и не сомневался, что воткнуться, ибо накатанные технологии работают. В данном случае - к сожалению.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Де побачили? 30.12.2018 16:07
Хто і де побачив партію.ніяких ознак партії не видно.Звіт по членським внескам є.? Немає. Збори колективні рішення, несмішіть мої мешти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Шарафутдінов Еркін. 30.12.2018 11:01
Враховуючи зажерливі особливості всіх без виключення партій які йдуть у владу,надіятись що ця агарарна партія є виключенням не приходиться.То для чого нам ще один грабіжник народу? Їх і так до хрена і трошки.Вони грамотно проводять свою передвиборчу та виборчу політику, але ціль може бути як і у всіх партій одна. Корито.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 12. процентов 30.12.2018 10:40
Так идут державным шагом —
Позади — голодный пес,
Впереди — с аграрным флагом,
И за вьюгой невидим,
И от пули невредим,
Нежной поступью надвьюжной,
Снежной россыпью жемчужной,
В белом венчике из роз —
Впереди — ...... Виктор Полозов!
Всёравно, щас аграрий забашляет и камменты закроют.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100