реклама

реклама

Багатофункціональні пристрої від корпорації Epson вже вкотре визнано найпопулярнішим різновидом оргтехніки серед українців. Як показує практика, розробки відомого виробника активно використовуються в офісах, на підприємствах (в архівах, канцеляріях, відділах кадрів), у навчальних закладах та в домашніх умовах. Звичайно, попит на брендові БФП стрімко зростає неспроста – існує принаймні декілька причин, які мотивують потенційних споживачів віддавати перевагу саме техніці Epson.

101494-1

5 причин популярності багатофункціональних пристроїв від японського виробника

1. Ознайомитися з актуальним асортиментом БФП Epson можна в мойо юа. Завдяки яким характеристикам оргтехніка Epson заслуговує підвищеної уваги?

2. Висока якість. Продукція Epson в обов’язковому порядку підлягає процедурі сертифікації, тому відповідає усім актуальним загальноприйнятим стандартам якості. Відповідно, виробник гарантує надійність техніки, довговічність та стійкість до пошкоджень механічного характеру.

3. Широкий асортимент. Модельний ряд БФП Epson регулярно поповнюється інноваційними розробками з широкими функціональними можливостями та високими експлуатаційними характеристиками. В асортименті виробника представлені як розробки минулих років, які вже встигли полюбитися користувачам, так і «свіжі» моделі, що нещодавно з’явилися на ринку.

4. Універсальність. БФП Epson одночасно виконують функції одразу кількох популярних пристроїв введення/виведення інформації. Зазвичай вони об’єднують у собі можливості принтерів, сканерів та копірів. Рідше зустрічаються моделі, які також підтримують функції факсу.

5. Адекватна цінова політика виробника. Epson зосереджує зусилля на тому, щоб забезпечити якісною оргтехнікою максимальну кількість споживачів. В арсеналі торгової марки представлені як бюджетні, доступні для всіх бажаючих моделі, так і пристрої з середньої цінової категорії та дорогі потужні БФП.

Економічність. Використовувати БФП Epson – це вигідно. Адже середня вартість одного відбитка є мінімальною завдяки раціональній витраті фарби. До того ж, багатофункціональні пристрої від виробника належать до високого класу енергоефективності, завдяки чому економія можлива не лише на роздруковуванні текстових і графічних документів, але й на оплаті енергоресурсів.

Цілком ймовірно, що багатофункціональні пристрої Epson і наступного року також опиняться серед лідерів у рейтингах найпопулярнішої офісної техніки. Принаймні, для цього є всі підстави – виробник точно не планує найближчим часом здавати позиції.

* Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100