реклама

реклама

«Бізнес має в першу чергу сприяти розвитку й надавати підтримку соціальній сфері на місцях. Взаємовигідна співпраця бізнесу та громади – це гарантія розвитку сільських територій, що надзвичайно важливо для села сьогодні, завтра і в майбут­ньому», – вважає  Олександр Воскобойник, директор ТОВ «НВФ «Урожай», член ради ЧОО ВО «ЧЕРКАЩАНИ».

терцентр

Керівник провідного сільгосппідприємства Черкащини свого слова дотримується. У списку його добрих справ для сільських громад, де він провадить бізнес, – підтримка за­кладів соціальної сфери, медицини, освіти тощо. А приклад стаціонарно­го відділення в Лозівку – ще один взі­рець того, що ТОВ «НВФ «Урожай» соціальну відповідальність бізнесу не декларує, а реально втілює в життя.

– Для наших підопічних, які че­рез різні життєві обставини зали­шилися самотніми, приїзд гостей – це завжди приємна подія. Така увага їх зігріває, – переконаний завідувач стаціонарного відділення Степан Дацько. – Тому ми вдячні нашим гостям не лише за подарунки, а в першу чергу за добро, співчуття й милосердя, виявлені до людей по­важного віку.

Гості оглянули приміщення, оз­найомилися з побутом, поспілкува­лися з мешканцями. А справжнім сюрпризом для всіх став цінний та необхідний для комфортного побу­ту підопічних стаціонару подарунок від директора «Урожаю» Олександра Воскобойника – пральна машина та новеньке «взуття» для службового ав­томобіля, що обслуговує відділення.

За словами голови Черкаської РДА Анатолія Яріша, співпраця вла­ди і бізнесу – це забезпечена старість людей, які в силу різних обставин змушені доживати віку в будинках престарілих. Зі свого боку районна влада створює комфортні умови для проживання підопічних – з метою впровадження енергоощадних за­ходів стаціонар обладнали твердо­паливним котлом, для підопічних придбали телевізор, новий посуд, постільну білизну, в приміщенні зробили ремонт фойє та харчоблоку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 На депутатство метит 26.02.2019 13:49
5 голосов уже есть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100