реклама

реклама

У 2018 році ТОВ «НВФ «Урожай» сплатило близько 300 млн грн до бюджетів різних рівнів.  Загалом же Група МХП, до якої входить «Урожай», за підсумками минулого року забезпечила надходження до бюджетів різних рівнів понад 3 млрд грн. Зважаючи на реформу децентралізації, коли надходження від діяльності бізнесу здебільшого залишаються на місцях, присутність таких бюджетоутворюючих роботодавців, як «Урожай»,  гарантує забезпечення сталого розвитку громад.

Податки

Нагадаємо, крім сплати податків, підприємство торік додатково спрямувало ще 10 млн грн на розвиток соціальних ініціатив у регіоні присутності. У рамках холдингу соціальні інвестиції становили близько 200 млн грн. За словами директора «Урожаю» Олександра Воскобойніка, сумлінна сплата податків до бюджетів усіх рівнів залишається основоположним принципом роботи підприємства.

–  Статус сумлінного платника податків – це насамперед утвердження авторитету нашого підприємства серед громад, де здійснює свою діяльність «Урожай». Оскільки податки здебільшого залишаються на місцях, то громади самі зацікавлені в тому, щоб на їхніх територіях був присутній відповідальний бізнес, а не той, який ухиляється від сплати податків і таким чином унеможливлює ефективний розвиток місцевої інфраструктури, – наголошує Олександр Воскобойнік.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100