Належний догляд за рослинами у теплицях передбачає створення комфортного мікроклімату для ефективного розвитку насаджень. Для вирішення даного питання призначені спеціальні пристрої - туманоутворювачі. Сучасне обладнання рекомендоване до використання в теплицях, незалежно від площі, розмірів будови.
teplicaua

Головна ціль його використання - якісна, належна обробка рослин, зелених насаджень мінімальними об’ємами розчинів інсектицидів, фунгіцидів, дезінфектантів, дія яких направлена на знищення шкідників, хвороботворних організмів та патогенної мікрофлори. Розмір дрібних частинок туману варіюється у межах від 5 до 50 мікрон. Компанія «Клуб рослин» надає можливість придбати за актуальним цінами різні моделі туманоутворювачів та обирати кращі із них. Більше інформації про корисні для догляду за рослинами у теплицях пристрії надано на сайті https://plants-club.ua/tumanoutvoryuvachi66821. Широкий модельний ряд моделей дозволяє стати власником кращого варіанту обладнання, що буде у повній мірі відповідати вимогам, побажанням, фінансовим можливостям покупця.

Як правильно вибрати туманоутворювач для теплиці?

При виборі туманоутворювачів для теплиць рекомендується враховувати відмінності пристроїв. До головних із них належать:

- тип обладнання:для холодного чи гарячого туману;

- ступінь мобільності туманоутворювача;

- об’єм бака для розчину на водній або масляній основі;

- швидкість потоку найдрібніших частинок, що вимірюється у літрах на годину;

- дизайн корпусу та ступінь комфорту під час експлуатації;

- потужність двигуна та розмір частинок туману;

- габаритні розміри, вага моделі туманоутворювача;

- країна-виробник пристрою;

- вартість виробу, термін гарантійного обслуговування.

Придбання якісної моделі туманоутворювача - є раціональним рішенням, що допоможе організувати правильний, належний догляд за зеленими насадженнями у теплицях та захистити їх від знищення шкідниками та пагубної дії хвороботворних організмів та патогенної мікрофлори.

5b1ecc166b9fc-murrayya-640x425_1200

Переваги застосування обладнання

Застосування пристроїв для створення туману у теплицях, з моделями яких можна ознайомитися на сайті компанії Plants-Club, має ряд незаперечних переваг. У їхній перелік занесені:

- високий рівень комфорту під час використання;

- можливість застосовувати різні розчини інсектицидів, фунгіцидів, дезінфектантів на водній або масляній основі;

- широкий вибір моделей туманоутворювачів для теплиць, що дозволяє придбати моделі із найкращими технічними та експлуатаційними характеристиками;

- забезпечення та створення комфортних умов температурного режиму, рівня вологості для ефективного розвитку зелених насаджень у теплицях;

- відсутність труднощів під час догляду за пристроєм;

- можливість розбивати біоциди на дрібні частинки, розмір яких вимірюється у мікронах, та зберігати їх у теплицях у вигляді туману;

- забезпечення повільного осідання молекул розчинів інсектицидів, фунгіцидів, дезінфектантів на рослини.

Туманоутворювачі для теплиць є незамінними помічниками для належного, якісного догляду за зеленими насадженнями та забезпечують ефективний контакт поверхні рослин з кожною молекулою біоциду.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100